Home » Blog » Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktoberNiet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Tegen eerdere afspraken heeft minister Dekker de Ksa (de Nederlandse Kansspel Autoriteit) de opdracht gegeven om gokbedrijven die per 1 oktober de vergunning nog niet op orde hebben actief te gaan benaderen om de activiteiten in het geheel te stoppen.

Gevolg van dit beleid zal zijn dat aanbieders die door eerdere overtredingen pas later een vergunning mogen aanvragen hun klanten niet meer mogen bedienen vanaf die datum. De gokbedrijven is verteld hun klanten een korte periode de kans te geven het geld naar hun rekening te laten uitbetalen waarna de bedrijven tot ze de vertraagde vergunning binnen hebben geen Nederlanders meer mag bedienen.

Klanten van het in Nederland zeer populaire Unibet zullen hierdoor gedwongen op zoek moeten gaan naar een alternatief.

Eerder werd de nieuwe wet nog uitgelegd dat er een afkoelingsperiode zou zijn waarin de overtreders in de markt niet actief op zoek zouden mogen gaan naar nieuwe Nederlandse klanten terwijl ze de bestaande klanten zouden kunnen blijven bedienen.

Gevolg van deze ommezwaai is dat de aanbieders die de vergunning per 1 oktober op orde hebben (waaronder zeer verrassend de aan de Staat gelieerde TOTO) zich nu zeer comfortabel kunnen invechten in de door kenners als zeer winstgevende Nederlandse gokmarkt.

De verwachting is dat hier het laatste woord nog niet over gezegd is, wordt vervolgd dus.

Related Posts

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 49

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 49

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 13)

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets