TOTO Voorspellingen

De beste toto voorspellingen vandaag zijn dagelijks op deze pagina te vinden. Weet je even niet zo goed waar je vandaag op moet inzetten? Bekijk dan onze tips met duidelijke onderbouwing hoe de toto voorspelling tot stand is gekomen. Komen deze voorgestelde weddenschappen overeen met je eigen analyse en/of voorgevoel? Dan heb je een winnende combinatie gevonden.

De toto tips vandaag zijn opgedeeld in verschillende categorieën:

  • Tip van de dag
  • Toto lijstjes (accumulator)
  • Correct Score

Klik op de tip om de redenering ervan te zien.

BESTE TIP VAN DE DAG

20:00

Gil Vicente Double Chance (Win or Draw)
Gil Vicente vs Braga

Gil Vicente heeft slechts één van hun laatste vier competitiewedstrijden verloren en dat gebeurde tegen een ploeg uit Porto die een late winnaar nodig had om de punten veilig te stellen. Braga won slechts één van hun laatste vier competitiewedstrijden met Gil Vicente en kwam in deze wedstrijd door slechts één van hun laatste vijf Primeira Liga-uitjes te winnen.

Deel deze tip op:

TOTO LIJSTJES (ACCUMULATOR)

Je kunt onderstaande toto lijstje compleet overnemen en in je betslip plaatsen of enkele afzonderlijke tips kiezen om weddenschappen op te zetten. Klik op de tip om de redenering ervan te zien.

20:45

Auxerre to Win
Auxerre vs SC Bastia

Bastia verloor elk van hun laatste vier Ligue 2-uitwedstrijden en pakte dit seizoen slechts drie punten van een mogelijke 18 op de weg. Auxerre verloor slechts één van hun laatste zeven competitieduels en won twee van hun laatste drie thuis.

20:45

St Patricks to Win
St Patricks vs Dundalk

St Patrick's won zes van hun laatste zeven Premier Division-thuiswedstrijden en verloor alleen van weggelopen koplopers Shamrock Rovers, terwijl de zevende plaats Dundalk verloor van St Patrick's in de FA Cup vorige time-out en puntloos was in negen competitieve uitwedstrijden.

21:00

Real Zaragoza Double Chance (Win or Draw)
Girona vs Real Zaragoza

Girona en Real Zaragoza hebben dit seizoen tot nu toe allebei 11 punten, maar de neiging van de bezoekers tot remises betekent dat ze dit seizoen slechts twee van hun 11 competitieduels hebben verloren, waarvan er acht gelijk werden gespeeld. Girona won slechts twee van hun laatste tien Segunda Division-wedstrijden.

22:15

Boavista to Win
Boavista vs Belenenses

Boavista is dit seizoen ongeslagen thuis in de Primeira Liga en won drie van hun vijf wedstrijden daar, terwijl Belenenses dit seizoen puntloos op de weg is en maandag voor het eerst de teugels in handen krijgt van een nieuwe manager.

Deel deze tip op:

FANTEAM: Nieuwe Bookie, Makkelijke Bonus, Pak Hem Mee!

CORRECT SCORE

Houd je van een gokje en grote prijzen winnen met je weddenschappen? Maak dan gebruik van de correct score tips en wordt rijkelijk beloond als je het bij het rechte eind hebt. Klik op de tip om de redenering ervan te zien.

19:00

Draw 1-1
AaB vs Viborg

Favorieten AaB zijn er niet in geslaagd om twee van hun laatste drie Deense Superliga-wedstrijden te winnen en hoewel Viborg in zes wedstrijden puntloos was, hebben ze vijf van deze wedstrijden gelijk gespeeld. Elk van hun laatste vier competitiewedstrijden eindigde in 1-1 en ze hebben vier van hun laatste vijf uitwedstrijden gelijkgespeeld, waarvan drie 1-1.

Deel deze tip op:

Dus je bent op zoek naar TOTO voorspellingen? Tips en lijstjes waarop je vandaag het beste kunt inzetten. Je bent zeker niet de enige gokker die zoekt naar advies welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen. Waarschijnlijk heb je zelf al een voorgevoel over een bepaalde weddenschap die je graag wilt zetten, maar wil je graag ook nog even weten wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren. Het liefst natuurlijk een voorspelling waar een redenering achter zit of advies van iemand met een bewezen trackrecord van goede voorspellingen voor de Toto. Het is natuurlijk geen garantie voor een goed resultaat, maar ieder klein voordeel dat je kunt krijgen om te winnen bij online bookmakers is natuurlijk mooi meegenomen.

Kan je met de hulp van voorspellingen geld verdienen met Toto? Bestaat er een Toto systeem uitleg of tactiek waarmee altijd winnen met Toto wedden over de lange termijn mogelijk is? Op deze pagina nemen we een kritische blik op de zin en onzin van deze beweringen.

Het nut van Toto voorspellingen gebruiken

“Je moet toch ergens op inzetten dus waarom niet eerst even kijken wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren.”

Laten we beginnen met de uitleg dat het woord toto in Nederland inmiddels ingeburgerd is als synoniem voor sportweddenschappen. Wat niet iedereen weet is dat het woord een merknaam is voor een van de producten van de Nederlandse Loterij waarmee zij onder andere wedden op voetbal aanbieden. Die verwarring is niet zo verwonderlijk want voor de komst van het internet en online bookmakers was dit de enige optie voor Nederlanders om weddenschappen op sport af te sluiten. Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer opties zoals te zien in onze lijst met Nederlandse bookmakers. De meeste mensen zijn hier natuurlijk al van op de hoogte en daarom kunnen we stellen dat zij op zoek zijn naar voorspellingen voor voetbal of iedere andere soort sportweddenschappen die zij op een bookmakersite online kunnen plaatsen waar zij op dat moment actief zijn.

Terug naar het hoofdonderwerp van deze pagina en dat is de vraag of het nut heeft om van Toto voorspellingen gebruik te maken. We kunnen direct vanaf het begin duidelijk zijn dat advies en hulp van de zogenaamde goeroes van het gokken op voetbal natuurlijk geen garantie voor altijd winnen met toto is. Het is belangrijk om dit te vermelden want de termen ‘Gratis geld’ en ‘Gegarandeerd winnen’ worden te pas en te onpas gebruikt op websites en Facebook groepen met Toto voorspellingen. De waarheid is dat iemand wel een goed idee kan hebben welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen, maar de odds die bookmakers aanbieden bepalen uiteindelijk of de tips op de lange termijn ook winstgevend zullen zijn.

WAT IS DE QUOTERING VAN EEN CORRECTE VOORSPELLING?

Het is niet moeilijk om de voorspelling te maken dat Ajax van RKC Waalwijk zal gaan winnen in de Eredivisie. In de meeste gevallen zal deze correct zijn. Wat echter ook van belang is om te weten is dat een weddenschap op deze uitslag geen hoog winstpercentage zal opleveren omdat de quoteringen die je krijgt aangeboden deze verwachting ook zullen reflecteren. De odds bedragen misschien 1.10 en dat betekent dat je voor elke 100 euro die je inzet, slechts 10 euro winst kan maken. Als echter meer dan 1 op de 10 keer zich een verrassing voordoet en de underdog een gelijkspel of zelfs een winst uit het vuur weet te slepen tegen de altijd torenhoge favoriet, dan maak je dus verlies op de lange termijn door het grote bedrag dat je moet inzetten om kans te maken een klein bedrag te winnen. Dit is simpelweg hoe de bookmakers winst maken.

DE BESTE TIPS ZIJN VOOR WEDDENSCHAPPEN MET HOGERE ODDS

De odds van sportweddenschappen hebben dus een grote invloed op de vraag of geld verdienen met toto op de lange termijn mogelijk is. Hierdoor kunnen we concluderen dat de beste toto tips voor weddenschappen zijn met hogere odds dan de ogenschijnlijke kans om te winnen. In een ideale wereld heb je voorkennis van bepaalde zaken die nog niet gereflecteerd zijn in de quoteringen bij de bookmakers. Is een team in uitstekende vorm? Kampt de tegenstander met blessures? Er zijn honderden variabelen die een rol kunnen spelen in de uiteindelijke uitkomst van een voetbalwedstrijd.

mr green banner sport

De realiteit zal echter zijn dan de aanbieders van sportweddenschappen met hun odds in de meeste gevallen dicht tegen de reële kans aanzitten of iets in de wedstrijd zal gebeuren. En zelfs als dit niet het geval zou zijn, dan is het nog altijd niet vanzelfsprekend dat jouw voorkennis ook echt een rol van betekenis gaat spelen in de afloop. Voetbal is immers geen exacte wiskunde en in 90 minuten kan van alles gebeuren. Toto voorspellingen en tips volgen kan je dan ook best een voordeel geven, net zoals een TOTO bonus, maar is zeker geen systeem waarmee het een garantie is om te winnen.

Voorspellingen en lijstjes ook als Unibet Tips te gebruiken

Hoewel we op deze pagina het steeds hebben over toto voorspellingen en lijstjes, kan je de dagelijkse wedtips natuurlijk ook voor andere bookmakers gebruiken. Dit statement is natuurlijk weinig verrassend, maar wat sommige mensen misschien wel kan verbazen is dat wanneer je deze als Unibet tips gebruikt je winst wellicht wat hoger uit kan pakken. Op veel wedstrijden biedt Unibet namelijk net wat betere odds dan Toto. Vooral je van plan bent grote bedragen te wedden, kan het dus lonen om de quoteringen tussen Toto en Unibet en andere bekende bookmakers te vergelijken. Dat is nog een gratis tip die je kunt gebruiken.

Advies: combineer bonus systeem met deze tactiek

Wanneer je echt een groot voordeel wilt hebben om te winnen bij de Toto of andere online bookmakers, dan gebruik je de tactiek van een goed doordachte voorspelling in combinatie met een bonus systeem. Dit wil zeggen dat je het voordeel pakt van bookmaker bonussen waarmee je gratis geld krijgt. En dat je vervolgens het geld rondspeelt door weddenschappen te plaatsen op basis van voorspellingen. Bonussen hebben een wagering requirement (minimale inzetvereiste) waaraan je moet voldoen, voordat je winst kunt uitbetalen. Je zal daarom zeker enkele weddenschappen moeten winnen. Het is echter een stuk makkelijker om winst over te houden als je de helft van het geld waarmee je gokt gratis hebt verkregen via een bookmaker bonus.

Helaas bestaat er op het moment geen toto bonus of actiecode.

Websites en andere bronnen voor Toto tips vandaag

Hieronder enkele websites en andere bronnen voor Toto tips vandaag, lijstjes en voorspellingen. Doe er je voordeel mee:

Wil jij dagelijks gratis voorspellingen voor je voetbalweddenschappen ontvangen?

De legalisering online gokken verloopt nog alles behalve soepel.
Veel aanbieders wachten nog op hun licentie om live te gaan.

Subscribe voor nieuwe bookmaker alerts met bonus details.