Home » Blog » TOTO VoorspellingenTOTO Voorspellingen

De toto voorspellingen vandaag zijn opgedeeld in verschillende categorieën:

Circus Welcome Offer

BESTE TIP VAN DE DAG

20:45

PSG Wint en beide teams scoren
PSG vs Reims

De gastheren waren, zoals verwacht, dit seizoen dominant in eigen huis en wonnen acht van hun negen wedstrijden in de thuiscompetitie. Maar Reims moet niet worden onderschat en zal af en toe openingen creëren. De bezoekers hebben in zeven van hun tien uitwedstrijden gescoord en zullen hopen dat ze zich in ieder geval op het wedstrijdformulier kunnen plaatsen. Alles behalve een thuiszege zou echter verrassend zijn en daarom willen we graag een thuiszege waarbij beide teams scoren.

Deel deze tip op:

circus top 3 bookmakers

Tot €250 aan Free Bets

Tot 100 Wedkredieten

€50 Free Bet + €5 elke speelronde

100% tot €100 Free Bet

zebet

€50 Free Bet

unibet-logo-osw2

4x 10 Free Bet

TOTO LIJSTJES (ACCUMULATOR)

Je kunt onderstaande toto lijstje compleet overnemen en in je betslip plaatsen of enkele afzonderlijke tips kiezen om weddenschappen op te zetten.n

15:00

Beide teams scoren
Juventus vs Monza

Juventus heeft beide teams zien scoren in drie wedstrijden op rij, waaronder een 2-1 thuisoverwinning op Monza. De bezoekers hebben beide teams zien scoren in alle vijf wedstrijden sinds de WK-onderbreking en ze hebben gescoord in vijf van hun laatste zeven competitieduels.

16:45

Fortuna Sittard wint
Cambuur Leeuwarden vs Fortuna Sittard

Cambuur heeft dit seizoen acht van de negen thuiswedstrijden verloren en de tweederangs ploeg van de competitie ziet er kwetsbaar uit om dit duel in te gaan. Fortuna heeft het ook moeilijk, maar ze komen uit de rug van een overwinning en ze hebben dit seizoen beide bezoeken gewonnen aan ploegen onder hen in de competitie.

17:30

Bayer Leverkusen wint
Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund

Leverkusen is in briljante vorm teruggekeerd en heeft nu vijf opeenvolgende Bundesliga-wedstrijden gewonnen. De gastheren wonnen hun laatste drie thuiswedstrijden met nul, terwijl Dortmund vijf van de negen trips verloor, waaronder twee van hun laatste drie.

20:45

PSG Wint en beide teams scoren
PSG vs Reims

De gastheren waren, zoals verwacht, dit seizoen dominant in eigen huis en wonnen acht van hun negen wedstrijden in de thuiscompetitie. Maar Reims moet niet worden onderschat en zal af en toe openingen creëren. De bezoekers hebben in zeven van hun tien uitwedstrijden gescoord en zullen hopen dat ze zich in ieder geval op het wedstrijdformulier kunnen plaatsen. Alles behalve een thuiszege zou echter verrassend zijn en daarom willen we graag een thuiszege waarbij beide teams scoren.

Deel deze tip op:

circus top 3 bookmakers

Tot €250 aan Free Bets

Tot 100 Wedkredieten

€50 Free Bet + €5 elke speelronde

100% tot €100 Free Bet

zebet

€50 Free Bet

unibet-logo-osw2

4x 10 Free Bet

CORRECT SCORE TIP

Houd je van een gokje en grote prijzen winnen met je weddenschappen? Maak dan gebruik van de correct score tips en wordt rijkelijk beloond als je het bij het rechte eind hebt. Klik op de tip om de redenering ervan te zien.

21:00

Real Betis 1-0
Getafe vs Real Betis

Getafe scoorde dit seizoen gemiddeld minder dan één doelpunt per wedstrijd en kwam al zeven keer niet tot scoren, waaronder een 1-0 nederlaag tegen Real Madrid, Almeria en Barcelona. Real Betis heeft ondertussen drie keer de nul gehouden in hun negen uitduels, terwijl het op alle locaties in La Liga precies één keer scoorde in vier van hun laatste negen wedstrijden.

Deel deze tip op:

Begin als nieuwe speler bij Circus.nl met deze geweldige odds boost:


De beste toto tips vandaag zijn dagelijks op deze pagina te vinden. Weet je even niet zo goed waar je vandaag op moet inzetten? Bekijk dan onze tips met duidelijke onderbouwing hoe de toto voorspelling tot stand is gekomen. Komen deze voorgestelde weddenschappen overeen met je eigen analyse en/of voorgevoel? Dan heb je een winnende combinatie gevonden.

Toto tips en voorspellingen vandaag

Dus je bent op zoek naar TOTO voorspellingen? Tips en lijstjes waarop je vandaag het beste kunt inzetten. Je bent zeker niet de enige gokker die zoekt naar advies welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen. Waarschijnlijk heb je zelf al een voorgevoel over een bepaalde weddenschap die je graag wilt zetten, maar wil je graag ook nog even weten wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren. Het liefst natuurlijk een voorspelling waar een redenering achter zit of advies van iemand met een bewezen trackrecord van goede voorspellingen voor de Toto. Het is natuurlijk geen garantie voor een goed resultaat, maar ieder klein voordeel dat je kunt krijgen om te winnen bij online bookmakers is natuurlijk mooi meegenomen.

Kan je met de hulp van voorspellingen geld verdienen met Toto? Bestaat er een Toto systeem uitleg of tactiek waarmee altijd winnen met Toto wedden over de lange termijn mogelijk is? Op deze pagina nemen we een kritische blik op de zin en onzin van deze beweringen.

Het nut van Toto voorspellingen gebruiken

“Je moet toch ergens op inzetten dus waarom niet eerst even kijken wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren.”

Laten we beginnen met de uitleg dat het woord toto in Nederland inmiddels ingeburgerd is als synoniem voor sportweddenschappen. Wat niet iedereen weet is dat het woord een merknaam is voor een van de producten van de Nederlandse Loterij waarmee zij onder andere wedden op voetbal aanbieden. Die verwarring is niet zo verwonderlijk want voor de komst van het internet en online bookmakers was dit de enige optie voor Nederlanders om weddenschappen op sport af te sluiten. Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer opties zoals te zien in onze lijst met Nederlandse bookmakers. De meeste mensen zijn hier natuurlijk al van op de hoogte en daarom kunnen we stellen dat zij op zoek zijn naar voorspellingen voor voetbal of iedere andere soort sportweddenschappen die zij op een bookmakersite online kunnen plaatsen waar zij op dat moment actief zijn.

Terug naar het hoofdonderwerp van deze pagina en dat is de vraag of het nut heeft om van Toto voorspellingen gebruik te maken. We kunnen direct vanaf het begin duidelijk zijn dat advies en hulp van de zogenaamde goeroes van het gokken op voetbal natuurlijk geen garantie voor altijd winnen met toto is. Het is belangrijk om dit te vermelden want de termen ‘Gratis geld’ en ‘Gegarandeerd winnen’ worden te pas en te onpas gebruikt op websites en Facebook groepen met Toto voorspellingen. De waarheid is dat iemand wel een goed idee kan hebben welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen, maar de odds die bookmakers aanbieden bepalen uiteindelijk of de tips op de lange termijn ook winstgevend zullen zijn.

WAT IS DE QUOTERING VAN EEN CORRECTE VOORSPELLING?

Het is niet moeilijk om de voorspelling te maken dat Ajax van RKC Waalwijk zal gaan winnen in de Eredivisie. In de meeste gevallen zal deze correct zijn. Wat echter ook van belang is om te weten is dat een weddenschap op deze uitslag geen hoog winstpercentage zal opleveren omdat de quoteringen die je krijgt aangeboden deze verwachting ook zullen reflecteren. De odds bedragen misschien 1.10 en dat betekent dat je voor elke 100 euro die je inzet, slechts 10 euro winst kan maken. Als echter meer dan 1 op de 10 keer zich een verrassing voordoet en de underdog een gelijkspel of zelfs een winst uit het vuur weet te slepen tegen de altijd torenhoge favoriet, dan maak je dus verlies op de lange termijn door het grote bedrag dat je moet inzetten om kans te maken een klein bedrag te winnen. Dit is simpelweg hoe de bookmakers winst maken.

DE BESTE TIPS ZIJN VOOR WEDDENSCHAPPEN MET HOGERE ODDS

De odds van sportweddenschappen hebben dus een grote invloed op de vraag of geld verdienen met toto op de lange termijn mogelijk is. Hierdoor kunnen we concluderen dat de beste toto tips voor weddenschappen zijn met hogere odds dan de ogenschijnlijke kans om te winnen. In een ideale wereld heb je voorkennis van bepaalde zaken die nog niet gereflecteerd zijn in de quoteringen bij de bookmakers. Is een team in uitstekende vorm? Kampt de tegenstander met blessures? Er zijn honderden variabelen die een rol kunnen spelen in de uiteindelijke uitkomst van een voetbalwedstrijd.

De realiteit zal echter zijn dan de aanbieders van sportweddenschappen met hun odds in de meeste gevallen dicht tegen de reële kans aanzitten of iets in de wedstrijd zal gebeuren. En zelfs als dit niet het geval zou zijn, dan is het nog altijd niet vanzelfsprekend dat jouw voorkennis ook echt een rol van betekenis gaat spelen in de afloop. Voetbal is immers geen exacte wiskunde en in 90 minuten kan van alles gebeuren. Toto voorspellingen en tips volgen kan je dan ook best een voordeel geven, net zoals een TOTO bonus, maar is zeker geen systeem waarmee het een garantie is om te winnen.

Voorspellingen en lijstjes ook als Bet365 Tips te gebruiken

Hoewel we op deze pagina het steeds hebben over toto voorspellingen en lijstjes, kan je de dagelijkse wedtips natuurlijk ook voor andere bookmakers gebruiken. Dit statement is natuurlijk weinig verrassend, maar wat sommige mensen misschien wel kan verbazen is dat wanneer je deze als Bet365 tips gebruikt je winst wellicht wat hoger uit kan pakken. Op veel wedstrijden biedt Bet365 namelijk net wat betere odds dan Toto. Vooral je van plan bent grote bedragen te wedden, kan het dus lonen om de quoteringen tussen Toto en Bet365 en andere bekende bookmakers te vergelijken. Dat is nog een gratis tip die je kunt gebruiken.

Advies: combineer bonus systeem met deze tactiek

Wanneer je echt een groot voordeel wilt hebben om te winnen bij de Toto of andere online bookmakers, dan gebruik je de tactiek van een goed doordachte voorspelling in combinatie met een bonus systeem. Dit wil zeggen dat je het voordeel pakt van bookmaker bonussen waarmee je gratis geld krijgt. En dat je vervolgens het geld rondspeelt door weddenschappen te plaatsen op basis van voorspellingen. Bonussen hebben een wagering requirement (minimale inzetvereiste) waaraan je moet voldoen, voordat je winst kunt uitbetalen. Je zal daarom zeker enkele weddenschappen moeten winnen. Het is echter een stuk makkelijker om winst over te houden als je de helft van het geld waarmee je gokt gratis hebt verkregen via een bookmaker bonus.

Helaas bestaat er op het moment geen toto bonus of actiecode.

Websites en andere bronnen voor Toto tips vandaag

Hieronder enkele websites en andere bronnen voor Toto tips vandaag, lijstjes en voorspellingen. Doe er je voordeel mee:

Wil jij dagelijks gratis voorspellingen voor je voetbalweddenschappen ontvangen?

Related Posts

Champions League Voorspellingen en Odds

Champions League Voorspellingen en Odds

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022