TOTO Voorspellingen

De beste toto voorspellingen vandaag zijn dagelijks op deze pagina te vinden. Weet je even niet zo goed waar je vandaag op moet inzetten? Bekijk dan onze tips met duidelijke onderbouwing hoe de toto voorspelling tot stand is gekomen. Komen deze voorgestelde weddenschappen overeen met je eigen analyse en/of voorgevoel? Dan heb je een winnende combinatie gevonden.

De toto tips vandaag zijn opgedeeld in verschillende categorieën:

  • Tip van de dag
  • Toto lijstjes (accumulator)
  • Correct Score

20 euro Free Bet

BESTE TIP VAN DE Dag

18:00

HJK Helsinki Double Chance
HJK Helsinki vs Malmo FF

HJK Helsinki heeft nog steeds een kans om door te gaan na een 2-1 nederlaag in Zweden vorige week en met vier overwinningen in hun laatste vijf Champions League-thuiswedstrijden zouden hebben ze een goede kans. Malmö scoorde slechts meer dan één keer in een van hun laatste zeven Europese wedstrijden en de Finse gastheren gaven een goed beeld van zichzelf in de heenwedstrijd.


tot 100 euro gratis

20 euro free bet

tot 100 euro gratis

tot 100 euro gratis

20 euro free bet

tot 100 euro gratis

ZODIAC BET

100% bonus, max 100 euro

Toto Lijstjes (Accumulator)

Je kunt onderstaande toto lijstje compleet overnemen en in je betslip plaatsen of enkele afzonderlijke tips kiezen om weddenschappen op te zetten.

18:00

Over 2.5 Goals
FC Flora Tallinn vs Legia Warsaw

Legia Warschau won de heenwedstrijd met 2-1 en er zou nog een hoog scorende affaire in het verschiet kunnen liggen. De doellijn van meer dan 2,5 werd verslagen in vier van Flora Tallinns laatste vijf wedstrijden en Legia's laatste uitwedstrijd in de Champions League resulteerde in een 3-2 overwinning op Bodo/Glimt.

18:00

Over 2.5 Goals
Zalgiris vs Ferencvarosi

Ferencvarosi bouwde een 2-0 voorsprong op Zalgiris in hun eerste wedstrijd in Hongarije, maar aangezien de gastheren 13 doelpunten maakten in hun laatste vijf thuiswedstrijden, zou de verdediging van de bezoekers dinsdag in gevaar kunnen komen. Ferencvarosi heeft dit seizoen echter acht doelpunten gescoord in hun drie Champions League-kwalificatieduels, dus dit keer terug.

19:00

Jonkopings Sodra to Win
Osters IF vs Jonkopings Sodra

Osters heeft slechts één overwinning behaald in hun laatste zes wedstrijden en ze nemen het op tegen een ploeg van Jonkopings Sodra in prima vorm, waarbij de bezoekers ongeslagen zijn in zes wedstrijden en er vijf winnen. Jonkopings hebben hun laatste vijf ontmoetingen met Osters gewonnen en een nieuwe overwinning zou hier goed mogelijk kunnen zijn.

19:00

Helsingborg to Win
Helsingborg vs Falkenbergs

Helsingborg heeft drie van hun laatste zes wedstrijden gewonnen en zou dinsdag meer succes moeten kunnen boeken. Ze staan tegenover Falkenberg die slechts één van hun laatste zeven wedstrijden hebben gewonnen en vier van hun laatste zes weg van huis hebben verloren.


tot 100 euro gratis

20 euro free bet

tot 100 euro gratis

tot 100 euro gratis

20 euro free bet

Bet 10, Get 10

FANTEAM: Nieuwe Bookie, Makkelijke Bonus, Pak Hem Mee!

20 euro Free Bet

FANTEAM

20 euro Free Bet

correct score

Houd je van een gokje en grote prijzen winnen met je weddenschappen? Maak dan gebruik van de correct score tips en wordt rijkelijk beloond als je het bij het rechte eind hebt.

17:00

Dinamo Zagreb to Win 1-0
Omonia Nicosia vs Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb leidde vanuit de thuiswedstrijd met 2-0 en ze kunnen vooruitgang boeken met een goede prestatie op Cyprus. De Kroatische ploeg hield de nul in elk van hun laatste drie uitwedstrijden en scoorde in vier van hun laatste vijf Europese uitwedstrijden. Er wordt een nipte 1-0 overwinning voorspeld.

tot 100 euro gratis

20 euro free bet

Bet 100, Get 100


tot 100 euro gratis

20 euro free bet

tot 100 euro gratis

BETWAY: Betrouwbaarste bookmaker van Nederland!

Betway

30 euro risk free!

30 euro risk free!

Dus je bent op zoek naar TOTO voorspellingen? Tips en lijstjes waarop je vandaag het beste kunt inzetten. Je bent zeker niet de enige gokker die zoekt naar advies welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen. Waarschijnlijk heb je zelf al een voorgevoel over een bepaalde weddenschap die je graag wilt zetten, maar wil je graag ook nog even weten wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren. Het liefst natuurlijk een voorspelling waar een redenering achter zit of advies van iemand met een bewezen trackrecord van goede voorspellingen voor de Toto. Het is natuurlijk geen garantie voor een goed resultaat, maar ieder klein voordeel dat je kunt krijgen om te winnen bij online bookmakers is natuurlijk mooi meegenomen.

Kan je met de hulp van voorspellingen geld verdienen met Toto? Bestaat er een Toto systeem uitleg of tactiek waarmee altijd winnen met Toto wedden over de lange termijn mogelijk is? Op deze pagina nemen we een kritische blik op de zin en onzin van deze beweringen.

Het nut van Toto voorspellingen gebruiken

“Je moet toch ergens op inzetten dus waarom niet eerst even kijken wat andere mensen voorspellen wat er gaat gebeuren.”

Laten we beginnen met de uitleg dat het woord toto in Nederland inmiddels ingeburgerd is als synoniem voor sportweddenschappen. Wat niet iedereen weet is dat het woord een merknaam is voor een van de producten van de Nederlandse Loterij waarmee zij onder andere wedden op voetbal aanbieden. Die verwarring is niet zo verwonderlijk want voor de komst van het internet en online bookmakers was dit de enige optie voor Nederlanders om weddenschappen op sport af te sluiten. Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer opties zoals te zien in onze lijst met Nederlandse bookmakers. De meeste mensen zijn hier natuurlijk al van op de hoogte en daarom kunnen we stellen dat zij op zoek zijn naar voorspellingen voor voetbal of iedere andere soort sportweddenschappen die zij op een bookmakersite online kunnen plaatsen waar zij op dat moment actief zijn.

Terug naar het hoofdonderwerp van deze pagina en dat is de vraag of het nut heeft om van Toto voorspellingen gebruik te maken. We kunnen direct vanaf het begin duidelijk zijn dat advies en hulp van de zogenaamde goeroes van het gokken op voetbal natuurlijk geen garantie voor altijd winnen met toto is. Het is belangrijk om dit te vermelden want de termen ‘Gratis geld’ en ‘Gegarandeerd winnen’ worden te pas en te onpas gebruikt op websites en Facebook groepen met Toto voorspellingen. De waarheid is dat iemand wel een goed idee kan hebben welke weddenschappen de meeste kans hebben om te winnen, maar de odds die bookmakers aanbieden bepalen uiteindelijk of de tips op de lange termijn ook winstgevend zullen zijn.

Wat is de quotering van een correcte voorspelling?

Het is niet moeilijk om de voorspelling te maken dat Ajax van RKC Waalwijk zal gaan winnen in de Eredivisie. In de meeste gevallen zal deze correct zijn. Wat echter ook van belang is om te weten is dat een weddenschap op deze uitslag geen hoog winstpercentage zal opleveren omdat de quoteringen die je krijgt aangeboden deze verwachting ook zullen reflecteren. De odds bedragen misschien 1.10 en dat betekent dat je voor elke 100 euro die je inzet, slechts 10 euro winst kan maken. Als echter meer dan 1 op de 10 keer zich een verrassing voordoet en de underdog een gelijkspel of zelfs een winst uit het vuur weet te slepen tegen de altijd torenhoge favoriet, dan maak je dus verlies op de lange termijn door het grote bedrag dat je moet inzetten om kans te maken een klein bedrag te winnen. Dit is simpelweg hoe de bookmakers winst maken.

De beste tips zijn voor weddenschappen met hogere odds

De odds van sportweddenschappen hebben dus een grote invloed op de vraag of geld verdienen met toto op de lange termijn mogelijk is. Hierdoor kunnen we concluderen dat de beste toto tips voor weddenschappen zijn met hogere odds dan de ogenschijnlijke kans om te winnen. In een ideale wereld heb je voorkennis van bepaalde zaken die nog niet gereflecteerd zijn in de quoteringen bij de bookmakers. Is een team in uitstekende vorm? Kampt de tegenstander met blessures? Er zijn honderden variabelen die een rol kunnen spelen in de uiteindelijke uitkomst van een voetbalwedstrijd.

mr green banner sport

De realiteit zal echter zijn dan de aanbieders van sportweddenschappen met hun odds in de meeste gevallen dicht tegen de reële kans aanzitten of iets in de wedstrijd zal gebeuren. En zelfs als dit niet het geval zou zijn, dan is het nog altijd niet vanzelfsprekend dat jouw voorkennis ook echt een rol van betekenis gaat spelen in de afloop. Voetbal is immers geen exacte wiskunde en in 90 minuten kan van alles gebeuren. Toto voorspellingen en tips volgen kan je dan ook best een voordeel geven, net zoals een TOTO bonus, maar is zeker geen systeem waarmee het een garantie is om te winnen.

Wil jij dagelijks gratis voorspellingen voor je voetbalweddenschappen ontvangen?