Home » Blog » Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

De Barclays Premier League is de meest bekeken voetbalcompetitie ter wereld. Meer dan 650 miljoen huizen over de hele wereld hebben toegang tot Premier League-voetbal op tv.

Er zijn 20 teams in de competitie en het seizoen loopt van augustus tot mei. Elk team speelt twee keer tegen elkaar, één keer thuis in het eigen stadion en één keer uit in het stadion van het andere team. Dit geeft elk team een totaal van 38 wedstrijden in een seizoen.

Aan het einde van het seizoen worden de drie teams die onder aan de ranglijst staan, gedegradeerd naar het tweede niveau van het Engelse voetbal, de Championship. Drie teams van de Championship worden gepromoveerd om de plaats van de gedegradeerde teams in te nemen.


Bookmaker Odds Kampioen Premier League 2022-2023

Welk team is dit jaar favoriet om kampioen van de Premier League te worden? Aan het begin van het seizoen en na iedere speelronde kijken we opnieuw welke odds de bookmakers aanbieden voor de kampioenschap kansen van de beste teams. Hieronder een overzicht van de teams die als de grootste kanshebbers voor het kampioenschap worden gezien en de odds die je op moment van schrijven krijgt aangeboden in de outright markt van de Engelse Top divisie.

Manchester City @ 1.55 @1.95
Arsenal @2.15
Manchester United @28.02 @10.00
Liverpool @3.02 @201.00
New Castle United @201.00

Clubs als Tottenham Hotspur en Chelsea hebben we maar buitengesloten. De achterstand in punten is al zo groot dat titelkansen te verwaarlozen zijn. We hebben bewust Liverpool wel laten staan om aan te geven hoe odds enorm kunnen veranderen.

Kijk hier voor TOTO tips en voorspellingen

Meer kans op winst uit je weddenschappen op de Premier League? Gebruik een bookmaker bonus.

Klik hieronder om de huidige odds te bekijken:

bet365

Related Posts

Champions League Voorspellingen en Odds

Champions League Voorspellingen en Odds

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

WK 2022 voorspellingen en tips

WK 2022 voorspellingen en tips

TOTO Voorspellingen

TOTO Voorspellingen