Home » Blog » Eredivisie – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023Eredivisie – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Wedden op de Eredivisie

Het wedden op wedstrijden uit de Eredivisie is onder Nederlanders vanzelfsprekend zeer populair. En sinds Nederland dan het ook eindelijk legaal heeft gemaakt zal dit enkel toenemen. Dit is niet alleen omdat mensen graag een gokje wagen op hun favoriete team om hiermee het kijken van de voetbalwedstrijden nog spannender te maken. Tevens is het natuurlijk ook logisch dat het de competitie is waar je het meeste van weet als je dagelijks Nederlands sportnieuws volgt.

Door het kijken van programma’s als Voetbal Inside, Studio Voetbal en Rondo blijf je goed op de hoogte van wat er allemaal speelt bij de Nederlandse clubs, en met de komst van de nieuwe Scandinavische streaming gigant – de Nordic Entertainment Group (NENT Group) kan de Nederlandse sportliefhebber nog veel meer van alles gaan genieten. Deze informatie kan je wellicht net een extra voordeel opleveren als je een goede voorspelling moet maken voor een weddenschap.


Bookmaker Odds Kampioen Eredivisie

Welk team is dit jaar favoriet om kampioen van de Eredivisie te worden? Aan het begin van het seizoen en na iedere speelronde kijken we opnieuw welke odds de bookmakers aanbieden voor de kampioenschapskansen van de beste teams. Hieronder een overzicht van de teams die als de grootste kanshebbers voor het kampioenschap worden gezien en de odds die je op moment van schrijven krijgt aangeboden in de outright markt van de Eredivisie.

Voor de start van de competitie was Ajax favoriet. We zijn alweer aanbelandt in de tweede seizoenshelft en de zaken staan er inmiddels anders voor.

Feyenoord @8.02 @1.80
Ajax @ 1.66 @ 2.40
PSV @3.02 @6.00
AZ @ 15.02 @31.00
FC Utrecht @ 50.03 @81.00

Denk je nog steeds dat FC Twente kan verrassen en de titel in de wacht sleept? De bookmaker betaalt je dan 18 keer je inzet.

Voor beredeneerde TOTO voorspellingen kijk hier

Op zoek naar een goede bookmaker om je Eredivisie weddenschappen te zetten? Check hier ons bookmaker overzicht met details over de welkomstbonussen die zij aanbieden.

Klik hieronder om de huidige odds te bekijken:

bet365

De Eredivisie is de hoogste en belangrijkste competitie in het seniorenvoetbal van Nederland. De competitie staat internationaal bekend om zijn aantrekkelijke wedstrijden met veel goals en het bieden van een aantrekkelijke ontwikkelingsplek voor jonge talenten. Het aanvallende voetbal maakt de Eredivisie een aantrekkelijke competities om wedstrijden te kijken, maar ook om online weddenschappen op af te sluiten. Voor Nederlanders die graag op de Eredivisie gokken is hieronder een actueel overzicht van het aankomende programma met odds te vinden.

Ook internationaal scoorde Nederland goed. In 2018 bereikte de club uit Amsterdam de halve finales in de Champions League, om vervolgens uitgeschakeld te worden door Tottenham Hotspur.

Met topclubs als Ajax, PSV, AZ en Feyenoord die ook scoren op Europees niveau, begint Nederland langzaam ook internationaal een betere status te krijgen. De zesde plek van de UEFA-coëfficiëntenlijst verzekert de Nederlandse kampioen en de nummer twee van een directe plaatsing in de Champions League voor het seizoen 2024/2025. De nummer drie mag voorronde CL gaan spelen.

Laten we hopen dat we de grote concurrent Portugal voor het einde van het seizoen voorblijven om dit te realiseren.

Related Posts

Bookmaker odds Eurovision songfestival 2023

Bookmaker odds Eurovision songfestival 2023

La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Ligue 1 – Voorspelling en odds seizoen 2022/2023

Ligue 1 – Voorspelling en odds seizoen 2022/2023