Home » Blog » Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

De Bundesliga is een professionele voetbalcompetitie uit Duitsland die werd opgericht in 1963. Sindsdien is de competie van onze Oosterburen een van de leukste en meest dynamische competities geworden om naar te kijken.

Duitse clubs zijn trots op hun financiële structuur en zekerheid. Bundesliga-clubs geven zelden te veel transferbudget uit en hebben daardoor praktisch gezien geen schulden. Dat is iets wat de Duitse fans respecteren en waar ze trots op zijn. Nooit te verlegen om te pronken met de steun voor hun lokale clubs, zijn Duitse supporters een essentieel onderdeel van het imago en de geloofwaardigheid van de Bundesliga.

De Bundesliga heeft de hoogste gemiddelde opkomst van ongeveer 43.000 kijkers per wedstrijd. Elk jaar slaagt het erin om nieuw talent te produceren in plaats van alleen maar geld te verdienen en vormt het de ruggengraat van het Duitse nationale team.


Wedden op wedstrijden uit de Bundesliga

Duitsland is een van de belangrijkste voetballanden. Dit maakt het inzetten op voetbalwedstrijden uit de Bundesliga erg interessant. Op welke wedstrijden in de Bundesliga kun je het beste wedden?


Bookmaker Odds Kampioen Bundesliga

Zoals bijna ieder jaar is Bayern München de topfavoriet bij de bookmakers. Dit jaar kan het misschien eens geen kampioenschap opleveren voor de Duitse club uit het zuiden. Het belooft dit jaar heel erg spannend te gaan worden.

Bayern München @1.20 @ 1.13
Borussia Dortmund @9.02 @ 9.00
RB Leipzig @13.02 @31.00
Eintracht Frankfurt @100.02 @81.00

Voor de start van de Bundesliga werd de club Union Berlin niet gezien als kandidaat. Daar is verandering in gekomen. Op dit moment ontvang je 16 keer je inzet.

Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023 

Kijk hier voor TOTO tips en voorspellingen

Op zoek naar een goede online bookmaker om te wedden op de Bundesliga? Bekijk hier de beste opties

LET OP! de quoteringen op deze pagina zijn door ons genomen van onze Nr.1 bookmaker te zien in de sidebar aan de rechterzijde van deze pagina. Odds veranderen echter naarmate de wedstrijd nadert en meer nieuws naar buitenkomt met betrekking tot bijvoorbeeld de opstellingen, blessures en andere factoren die de winkansen beinvloeden.

Klik hieronder om de huidige odds te bekijken:

bet365

Related Posts

Tour de France 2023 Favorieten

Tour de France 2023 Favorieten

Europa League Voorspellingen en Odds

Europa League Voorspellingen en Odds

TOTO Voorspellingen

TOTO Voorspellingen

WK 2022 voorspellingen en tips

WK 2022 voorspellingen en tips