Home » Blog » La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023La Liga Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

La Liga, de eerste nationale voetbalcompetitie in Spanje, werd opgericht in 1929. Op dat moment bestond La Liga uit één divisie, Primera División, en bevatte tien clubs. Het aantal clubs zou later bij verschillende gelegenheden toenemen. In 1987 bereikte de competitie 20 clubs en dat is op een korte periode (1995-1997) na, gebleven met 22 clubs.

De topscorer aller tijden van de competitie is Lionel Messi, die 447 goals maakte in het shirt van zijn club Barcelona. Messi is ook de enige speler die 50 keer heeft gescoord tijdens één seizoen.

Op de tweede plaats onder de doelpuntenmakers staat Cristiano Ronaldo, die 311 doelpunten maakte in Real Madrid in 292 optredens (een recordaantal doelpunten in de La Liga).

Wedden op wedstrijden uit de La Liga

De hele wereld heeft al decennialang haar ogen gericht op deze twee teams, maar ook op de competitie die rond Barcelona en Real Madrid gevormd is. De Spaanse competitie wordt naast de Premier League als sterkste der wereld gezien, gevolgd door de Bundesliga.

Mede daarom is het enorm boeiend en interessant om te wedden op de wedstrijden uit de La Liga. Welke odds zijn er deze week om een bet te plaatsen op een wedstrijd uit de La Liga?


Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Dit jaar kunnen de bookies bij de start van het seizoen niet een favoriet aanwijzen, zowel Real Madrid als Barcelona worden bij de start van de competitie evenveel kans toebedeeld.

Op dit moment (na de winterstop) hebben de bookmakers hun mening drastisch aangepast. FC Barcelona staat op een ruime voorsprong ten opzichte van Real Madrid. Ploegen zoals Sevilla en Villarreal zijn dit seizoen door het ijs gezakt.

FC Barcelona @2.43 @1.09
Real Madrid @2.13 @8.00
Atletico Madrid @6.03 @251.00 (dit is geen typefout)
Real Sociedad @251.00 (dit is ook geen typefout)

Bookmaker Odds Kampioen La Liga 2022/2023

Welk team is dit jaar favoriet om kampioen van de La Liga te worden? Aan het begin van het seizoen en na iedere speelronde kijken we opnieuw welke odds de bookmakers aanbieden voor de kampioenschapskansen van de beste teams. Hieronder een overzicht van de teams die als de grootste kanshebbers voor het kampioenschap worden gezien en de odds die je op moment van schrijven krijgt aangeboden in de outright markt van de Spaanse Top divisie.

Kijk hier voor TOTO tips en voorspellingen

Wedden op La Liga wedstrijden? Dit zijn betrouwbare bookmakers voor Nederland

LET OP! de quoteringen op deze pagina zijn door ons genomen van onze Nr.1 bookmaker te zien in de sidebar aan de rechterzijde van deze pagina. Odds veranderen echter naarmate de wedstrijd nadert en meer nieuws naar buitenkomt met betrekking tot bijvoorbeeld de opstellingen, blessures en andere factoren die de winkansen beinvloeden.

Klik hieronder om de huidige odds te bekijken:

bet365

Related Posts

Voorspellingen EK 2020-21, tips voor gokken en poule invullen

Voorspellingen EK 2020-21, tips voor gokken en poule invullen

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Tour de France 2023 Favorieten

Tour de France 2023 Favorieten

TOTO Voorspellingen

TOTO Voorspellingen