Home » Blog » Champions League Voorspellingen en OddsChampions League Voorspellingen en Odds

Voor de meeste voetbalclubs bestaat er maar een grote competitie die telt naast de kampioenstitel: De Champions League. Vele voetballers dromen vanaf kleins af aan om ooit op een punt in hun carrière om “De Cup met de Grote Oren” te spelen. Ook voor supporters hebben deze Europese topwedstrijden een magische sfeer en maakt dat je de wedstrijden niet snel vergeet. In deze post onze voorspellingen en de odds bij de bookmaker voor de aankomende speelronde van het miljoenenbal. 

Naast dat deze wedstrijden op zichzelf al leuk zijn om te kijken, zijn ze ook heel interessant om weddenschappen op te zetten. Er zijn bij CL wedstrijden veel opties mogelijk bij de bookmakers, worden speciale acties gehouden en kun je met je eigen kennis een behoorlijk accurate voorspelling maken op de prestaties van een team in Europa.

Champions League wedstrijden schema / programma

Hieronder een overzicht van de wedstrijden die aankomende tijd gespeeld gaan worden.

Champions League wedstrijden schema / programma

zaterdag 28 MAY 2022

20:00

Liverpool

Real Madrid

Bookmaker Odds Favoriet Kampioen Champions League 2021/2022

Welk team is dit jaar favoriet om de Champions League te winnen? Bij iedere speelronde kijken we welke odds de bookmakers geven voor de kansen van de top deelnemers aan het toernooi. Zie hieronder welke club het meeste kans maakt om kampioen te worden in het miljoenenbal dat bekent staat als de Champions League. Bij de bookmaker worden dit ook wel de outright bets genoemd.

Met al het transfergeweld dat in Parijs losbarstte de afgelopen tijd is het niet verwonderlijk dat ze dit jaar aan het begin de favoriet zijn met Manchester City daar net achter:

Hier onder de odds zoals ze voor aanvang waren met erachter de bijwerkte odds:

Man City 4.5 3.75
Bayern Munich 5.0 4.0
PSG 6.5 9.0
Liverpool 6.5 6.0
Chelsea 8.5 8.0
Man Utd. 21.0 19.0
Ajax 21.0 15.0
Real Madrid 26.0 19.0
Juventus 26.0 21.0
Atletico Madrid 34.0
Barcelona 51.0
Borussia Dortmund 51.0

LET OP! de quoteringen op deze pagina zijn door ons genomen van onze Nr.1 bookmaker te zien in de sidebar aan de rechterzijde van deze pagina. Odds veranderen echter naarmate de wedstrijd nadert en meer nieuws naar buitenkomt met betrekking tot bijvoorbeeld de opstellingen, blessures en andere factoren die de winkansen beïnvloeden.

Klik hieronder om de huidige odds te bekijken:

Champions League Voorspellingen

Op OnlineSportWedden gaan wij een voorspelling of wedtip niet uit de weg. Zeker niet als we een wedstrijd in het miljoenenbal moeten voorspellen want deze wedstrijden volgen we ieder jaar nauwlettend. De Champions League voorspellingen posten we niet direct op deze pagina. 

We hebben hiervoor onze pagina met toto voorspellingen waar we dagelijks de tips voor vandaag op posten. Als er Champions League wedstrijden op het programma staan, dan kan je hier zeker wedtips voor vinden. 

Bonus gebruiken voor je Champions League weddenschappen? Check hier onze bookmaker bonussen!

UEFA Champions League toernooi

De UEFA Champions League (UCL) wordt ieder jaar gespeeld met de beste voetbalclubs van Europa. De kampioenen van iedere Europese competitie krijgen automatisch toegang tot het toernooi. Daarnaast zijn er meer ploegen die mogen meedoen. Afhankelijk van de ranking van een bepaalde voetbalcompetitie krijgen meer teams de kans om ook aan het toernooi mee te doen. Deze rankings worden bepaald aan de hand van resultaten die teams uit de competities in voorgaande edities van het Champions League toernooi hebben geboekt. Hierdoor zijn er ieder jaar meerdere clubs uit de Premier League, La Liga, Bundesliga en Serie A die mee strijden om de cup met de grote oren.

De Champions League begint met een voorrondes, waarna het toernooi echt van start gaat met een poulefase waarin 32 teams worden opgedeeld in 8 groepen van 4 teams. Tegen elke tegenstander in de groep wordt een uit- en thuiswedstrijd gespeeld. Na de groepsfase gaan de beste twee teams door naar de knock-out fase van het toernooi.

16 teams strijden om een plek in de kwartfinales met wederom een uit- en thuiswedstrijd. De verliezer over twee wedstrijden ligt uit het toernooi. Dezelfde regels gelden tot en met de halve finales. De Champions League Finale wordt in een enkele wedstrijd gespeeld in een stadion en speelstad die aan het begin van het seizoen als is bepaald.

Ajax is als Nederlandse kampioen direct geplaatst en PSV dat als 2e in de Eredivisie is geëindigd stroomt vanaf de 2e kwalificatie ronde in.

Related Posts

TOTO Voorspellingen

TOTO Voorspellingen

WK 2022 voorspellingen en tips

WK 2022 voorspellingen en tips

Ligue 1 – Voorspelling en odds seizoen 2021/2022

Ligue 1 – Voorspelling en odds seizoen 2021/2022

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022

Bundesliga Voorspellingen en odds seizoen 2021/2022