Home » Blog » Voorspellingen EK 2020-21, tips voor gokken en poule invullenVoorspellingen EK 2020-21, tips voor gokken en poule invullen

Wil jij een oneerlijk voordeel behalen om de EK poule van je vrienden of collega’s te winnen? Of om wat geld te winnen met het wedden bij een bookmaker? Gebruik dan onze voorspelling EK 2020-21 en doe je voordeel met onderstaande tips.

Wanneer jij het Europees Kampioenschap voetbal steeds op basis van je gevoel voorspelt en daardoor steevast de EK poule op je werk en weddenschappen verliest. Doorbreek dan in 2021 deze vicieuze cirkel door de informatie op deze pagina te gebruiken.

Onze EK 2020 voorspellingen zijn gebaseerd op een uitgebreide analyse van statistieken en feitjes om je zodoende de meeste kans te geven om te winnen. 

Voorspelling EK 2020 (2021)

BETCITY: Nieuwe Bookie, Makkelijke Bonus, Pak Hem Mee!

20 euro Free Bet

EK Voorspellingen Finale

Zondag 11 juli

21:00 - Italië vs Engeland - Londen

Roberto Mancini's Italië-revolutie is nu binnen één stap gekomen om een grote trofee te bemachtigen sinds hun WK-overwinning in 2006. De Azzurri hebben stijl, passie en stalen zenuwen getoond op hun weg naar de finale nadat ze door hun groep waren gereisd, om het uitschakelen van België en Spanje in de knock-outfase.

Komt voetbal echt thuis? Welnu, het is nu slechts mogelijk 90 minuten verwijderd om dit te doen. De Three Lions bereikten hun eerste finale sinds de heldendaden van 1966 na het verslaan van een vastberaden team uit Denemarken in de extra tijd op Wembley. De mannen van Southgate zijn nu een stap beter gegaan dan in het WK van 2018, maar kunnen ze die extra stap zetten om Harry Kane de trofee te zien optillen voor een vol Wembley-stadion.

Italië heeft deze competitie eerder gewonnen, maar de voetballende krachtpatser heeft ongelooflijk gevochten om terug te komen van de enorme teleurstelling van het missen van het WK 2018. Mancini's kant toonde belofte in hun groep na het winnen van alle drie de games zonder toe te geven. Het zijn echter de knock-outfasen waar we precies hebben gezien waar ze van gemaakt zijn met een paar 'lelijke' overwinningen op weg naar de finale.

Engeland kwam voor het eerst in het toernooi op een achterstand in de halve finale tegen Denemarken. Het was eigenlijk de eerste keer dat Jordan Pickford de bal uit zijn net moest plukken in het toernooi. Desondanks zal Gareth Southgate blij zijn geweest met het getoonde personage om de score op zijn kop te zetten en weg te komen van het spel met hun plek in de finale veiliggesteld.

WEDSTRIJD STATSISTIEKEN
Raheem Sterling (drie) en Harry Kane (vier) zijn tijdens dit toernooi de grootste bedreiging voor Engeland gebleken. De Manchester City-aanvaller sleepte de Three Lions door de groepsfase met zijn doelpunten tegen Kroatië en Tsjechië. Harry Kane is terug op zijn gebruikelijke manier van scoren en is gestegen naar een totaal van vier doelpunten in het toernooi met zijn winnaar tegen Denemarken. Deze twee worden de belangrijkste bedreigingen van Engeland tegen Mancini's kant en we verwachten dat beide hun kansen zullen krijgen voor het doel van Gianluigi Donnarumma.

De Italianen begonnen het toernooi van deze zomer in verbluffende stijl, maar Southgate en het Engelse kamp zouden wat vertrouwen moeten putten uit hun recente defensieve staat van dienst. Ondanks hun verbluffende defensieve staat van dienst in het toernooi, zijn de Azzurri's er niet in geslaagd om de nul te houden sinds ze doorgingen naar de knock-outfase van het toernooi. Engeland krijgt kansen tegen Italië, wat duidelijk was tegen Oostenrijk, België en Spanje, die allemaal meer dan 10 schoten hadden in hun wedstrijden tegen de mannen van Mancini.

HOEKSCHOP STATISTIEKEN
In hun drie knock-outwedstrijden tot nu toe heeft Italië niet meer dan vijf corners in elke game genomen. In totaal heeft de ploeg van Mancini slechts 10 corners genomen in hun wedstrijden tegen Oostenrijk, België en Spanje - gemiddeld iets meer dan drie corners per wedstrijd.

Engeland kan niet bogen op een veel beter hoekschop rendement met slechts 11 corners in hun drie knock-outfasewedstrijden. Als dit zo doorgaat tot in de finale, verwacht dan niet veel corners te zien.

KAARTEN STATISTIEKEN
Italië heeft in alle drie hun wedstrijden twee gele kaarten gekregen sinds het uit de groepsfase kwam. De finale op Wembley op zondag zou wel eens een spannende aangelegenheid kunnen worden, gezien wat er op het spel staat, dus wees niet verbaasd om enkele 'professionele fouten' te zien om de snelle aanval van Engeland tijdens de pauze te voorkomen.

Voorspelling:
England wint
both teams to score: yes
Italy 1-2 England

tot 100 euro gratis

20 free bet

tot 100 euro gratis

Outright Winnaar Bookmaker Odds

England

1.80

Italië

2.00

BET365: Betrouwbaarste bookmaker van Nederland!

30 euro risk free!

tot 100 euro gratis

20 free bet

tot 100 euro gratis

bet365

20 euro Free Bet

tot 100 euro gratis

20 free bet

tot 100 euro gratis

Nederlands Elftal Europees Kampioen 1988

Kan het succes van 1988 herhaald worden?

Elk groot kampioenschap brengt mogelijkheden met zich mee om een gokje te wagen. Gokken op het EK 2021 is mogelijk op verschillende manieren. Enkele van de grootste returns worden geboekt voor voorspellingen die worden geplaatst aan het begin van het toernooi. Daarbij kiezen voetbalfanaten er dan ook massaal voor om te voorspellen welk voetballand de eindwinst zal pakken. Ook een erg interessante (en veelal ook lucratieve) voorspelling heeft te maken met de topscorer van het toernooi. Gaat Ronaldo die titel claimen of wordt het toch Harry Kane of misschien wel de Belgische spits Romelu Lukaku? Eén ding staat in ieder geval vast, het belooft razend spannend te worden!

EK 2020 poule voorspellen

Maak de meeste kans op het winnen van de EK poule met je vrienden, op het werk of de voetbalclub. Voorspel zo goed mogelijk welk team de winnaar en daarmee Europees Kampioen wordt en welke speler de meeste kans maakt om topscorer van het EK 2020 toernooi te worden.

Wanneer is het EK 2020 (of is het nu 2021?)

Het Europees kampioenschap voetbal 2020 wordt op verschillende vlakken een bijzonder toernooi. De zestiende editie van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi moest natuurlijk worden uitgesteld door de Corona Pandemie. Oorspronkelijk zou ze doorgaan van 12 tot juni tot en met 20 juli 2020, maar vanwege de gezondheidscrisis werd ze uitgesteld naar de zomer van 2021. Het toernooi zal nu dan ook worden gehouden van 11 juni tot en met 11 juli 2021. De organisatie heeft er overigens voor gekozen om de naam van het toernooi niet te veranderen. Dit betekent dat ze nog steeds door het leven gaat als UEFA 2020.

Voorspelling EK 2021

Het plaatsen van een EK 2021 voorspelling kan je doen op verschillende manieren. Traditioneel gezien zijn er twee voorspellingen die je kan plaatsen voor aanvang van het toernooi die je een potentieel aanzienlijk rendement kunnen opleveren. Het gaat hierbij om het voorspellen van de winnaar van het kampioenschap evenals om de voetballer die de topscorer gaat worden. Bij elke broker die weddenschappen aanbiedt voor UEFA 2020 is het mogelijk om deze voorspellingen te plaatsen. Indien je voorspelling uiteindelijk uitkomt kan je rekenen op een zeer aantrekkelijke uitbetaling. Een voorspelling plaatsen van honderd euro kan bijvoorbeeld voldoende zijn om zomaar even zevenhonderd euro of meer te verdienen. Is je voorspelling fout geplaatst? Dan spreekt het voor zich dat het ingelegde bedrag verloren zal gaan. Dat is natuurlijk wel het risico dat je loopt.

Winnaar - welk land favoriet om te winnen

Eén van de populairste EK voetbal voorspellingen die geplaatst kunnen worden heeft dus te maken met het type land dat kampioen zal worden. Voor UEFA 2020 geldt dat er verschillende landen worden getipt als potentiële kampioen. Het lijkt er naar uit te zien dat vooral Frankrijk na het winnen

van de voorbije Wereldbeker ten koste van Kroatië ook nu weer een belangrijke kanshebber is voor de eindwinst. Op dit ogenblik tippen de bookmakers Frankrijk dan ook als absolute topfavoriet voor de eindwinst met een odd van 6. Ondanks het feit dat dit land bij velen als de absolute favoriet wordt genoemd is het zo dat ook Engeland een stevige sprong in de rangschikking heeft gemaakt. Bij de bookmakers komt ook dit land helemaal bovenaan de favorietenlijst te staan met ook een odd van 6. Andere landen die volgens de bookmakers een gooi kunnen doen naar de eindzege zijn België, Duitsland en Spanje. Belangrijke underdog is Portugal die met haar sterspeler Ronaldo zomaar eens zou kunnen verrassen. Is jouw EK 2021 voorspelling dat België wint? Dan kan je daarop inzetten tegen een odd van 7. Inzetten op eindwinst voor Duitsland levert een odd op van 8 terwijl Spanje een odd heeft van 9 en Portugal één van 9. Eerste achtervolgers Italië en ons eigen Nederland zijn goed voor een odd van respectievelijk 12 en 13.

Topscorer - welke speler scoort het meest?

Het plaatsen van een topscorer EK 2021 voorspelling kan een leuke manier zijn om een extra gokje te wagen. Ons onderzoek heeft aangetoond dat er op dit ogenblik op de Europese velden verschillende voetballers rondlopen die in staat moeten kunnen zijn om met deze titel aan de haal te gaan. Een absolute topfavoriet onder de bookmakers lijkt er deze editie van het Europees kampioenschap voetbal niet te zijn. Drie verschillende spelers maken volgens de bookmakers dan ook evenveel kans op met de titel van topscore aan de haal te gaan. Het gaat hierbij om:

  1. Harry Kane (Engeland) met een odd van 8;
  2. Kylian Mbappe (Frankrijk)met een odd van 8;
  3. Romelu Lukaku (België) met een odd van 8;

Meteen na deze drie komt underdog (hoe kan het ook anders) Ronaldo van Portugal. Mocht hij uiteindelijk topscorer blijken te worden kan dat je zomaar tien keer jouw ingezette bedrag opleveren.

EK poule invullen tips - win weddenschappen met je vrienden

Voordat je jouw voorspellingen voor het EK 2021 gaat plaatsen zijn er nog verschillende tips waar je rekening mee kan houden. Traditioneel gezien zijn er eigenlijk twee “gouden” tips die er aan mensen die een voorspelling gaan plaatsen worden meegegeven, namelijk:

  1. Ga mee in de voorspellingen van de bookmakers;
  2. Hou rekening met het “thuisvoordeel” van het thuisspelende voetballand;

Dat het een goed idee kan zijn om mee te gaan met de voorspellingen van de bookmakers kan een logische tip zijn. De verwachtingen van de bookmakers zijn namelijk gebaseerd op ontzettend veel indicatoren. Zo wordt er rekening gehouden met eerdere ontmoetingen tussen verschillende landen, speelt de vorm van de landen mee, etc. Helemaal sluitend zijn deze voorspellingen echter nooit. Dat kan ook niet, want het is voor een bookmaker onmogelijk om te voorspellen tegen wie één van de favorieten in de knock-out uit zal komen.

De tweede tip is er één die vaak aan bod komt wanner er EK poule tips worden gegeven. Echter gaat deze tip voor deze editie van het Europees kampioenschap eigenlijk niet op. Dat heeft alles te maken met het feit dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende speelsteden in verschillende landen. Dit gegeven zou dan ook de gastlanden allemaal een bepaald thuisvoordeel kunnen opleveren. De landen die wedstrijden hosten zijn Nederland, Engeland, Spanje, Duitsland, Rusland, Italië en Denemarken. Of dit thuisvoordeel hen ook daadwerkelijk een voordeel op de uiteindelijke eindwinst zal opleveren zal het verloop van het kampioenschap duidelijk moeten maken.

EK poule invullen tips - win weddenschappen met je vrienden

Frankrijk wordt met een odd van 6 samen met Engeland met dezelfde odd dus getipt als grootste kanshebber op de eindwinst voor het toernooi. Het verschil met andere toplanden zoals België en Duitsland is evenwel klein. Let op, de odds van de verschillende EK voorspellingen zullen veranderen naarmate het toernooi vordert. Blijkt plots dat Frankrijk het helemaal niet zo goed doet? Dan kan dat er dus zomaar voor zorgen dat een ander voetballand in de favorietenrol voor de eindwinst terecht zal komen. Het opvolgen van de actuele odds tijdens het kampioenschap is dan ook aan te raden.

Related Posts

TOTO Voorspellingen

TOTO Voorspellingen

Tour de France 2023 Favorieten

Tour de France 2023 Favorieten

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Premier League – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Eredivisie – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023

Eredivisie – Voorspellingen en odds seizoen 2022/2023