Home » Blog » Update Europees VoetbalUpdate Europees Voetbal

Na al het geweld op en vooral om de velden is het weer tijd om de penningmeesters te behagen.

In de Champions League nemen dinsdag de Amsterdamse Godenzonen het op tegen de Borrussen uit Dortmund waar Ten Hag het vooral zal behagen dat het Kanon Haalland ook gewoon zijn doelpunten weer kan gaan maken. Ik weet niet waarom maar Ten Hag schijnt er als enige van overtuigd te zijn dat dit goed is voor Ajax, nou vooruit dan maar.

Ook op dinsdag spelen Atlético Madrid en Liverpool wat op papier de tweede krakerrrr van de week is alhoewel op woensdag de wedstrijd FC Barcelona tegen Dynamo Kiev ook leuk is om in de gaten te houden.

Stapje lager in de Europa League mag PSV het woensdag opnemen tegen de Russische miljoenen uit Monaco. De Monegasken hebben het de laatste jaren niet helemaal kunnen bolwerken tegen Lyon en vooral de Olie Dollars uit Parijs maar hebben nog steeds een vooral fysiek sterke ploeg. Beide ploegen hebben met 4 punten uit de eerste 2 wedstrijden de bovenste twee plekken in de groep, de ploeg die wint is dus zeker van de volgende ronde.

In de nog onwennige Conference League gaan de overige 3 Nederlandse clubs donderdag aan de bak, Feyenoord neemt het thuis op tegen Union Berlin, waarbij Feyenoord bovenaan staat in de groep dus de druk ligt bij de Unionen. 

Vitesse mag het opnemen tegen Kane en Co. De Londonse ploeg Tottenham Hotspur is de uitgesproken favoriet maar wie weet is Vitesse na het robberte gevochten te hebben tegen NEC wel in voor een verrassing. Wil Vitesse niet een vroege aftocht maken is een puntje wel het minimale wat nodig is.

AZ moet de trip naar Roemenië maken om het daar op te nemen tegen CFR Cluy wat tot nu toe het in eigen land erg goed doet maar ook AZ kan wanneer ze scherp zijn goed voor de dag komen. AZ staat bovenaan en de Roemenen op de 4e plaats dus een overwinning zou erg goed uitkomen.

We hebben er weer zin in!

Wil je tips en voorspellingen voor de wedstrijden van vandaag kijk dan hier.Related Posts

De sportweek met Harrie (deel 8)

De sportweek met Harrie (deel 8)

Wedden Op De Olympische Spelen 2020 In Tokio Tips

Wedden Op De Olympische Spelen 2020 In Tokio Tips

De sportweek met Harrie (deel 3)

De sportweek met Harrie (deel 3)

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 13)