Home » Blog » Koning Andy maakt klapper



Koning Andy maakt klapper





De wereld lacht Andy van der Meijde inmiddels al weer jaren toe maar in het verleden heeft hij voornamelijk door z'n eigen gekkigheid heel wat ellende meegemaakt. Van Kameel houden op z'n balkon 2 hoog in Italië tot coke snuiven op doordeweekse dagen waar hij tussendoor nog even ging trouwen met een stripper, niks was Andy te gek.

Na z'n wilde en toch wel abrupt gestopte carrière heeft Andy zijn leven wat beter op de rit. Via zijn goed bekeken YouTube filmpjes waarin hij voornamelijk voetballers in een dikke (gesponsorde) BMW grappige interviews doet was hij sinds jaar en dag ook het boegbeeld van de tot voor kort enige legale aanbieder van sportweddenschappen die Nederland had - de TOTO.

Met het opengaan van de Nederlandse gokmarkt komen er naar nu blijkt niet alleen voor de consumenten mogelijkheden, Andy heeft naar eigen zeggen een zeer lucratieve transfer gemaakt naar Betcity.

In de wandelgangen wordt gefluisterd dat het om een bedrag met 6 nullen zou gaan waar Andy vast zeer zuinig op zal zijn.

Betcity heeft inmiddels een flink budget gereserveerd voor de reclame campagne dus we zijn voorlopig nog niet van Andy z'n Speel Slimmer campagne af. 

Klik op het plaatje hieronder om meteen van de mooie nieuwe bonus te profiteren!

Related Posts

Veelgestelde vragen over online sportwedden

Veelgestelde vragen over online sportwedden

Gokken op Tennis

Gokken op Tennis

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Fifa: ieder jaar een groot toernooi

Fifa: ieder jaar een groot toernooi