Home » Blog » Wedden Op De Olympische Spelen 2020 In Tokio TipsWedden Op De Olympische Spelen 2020 In Tokio Tips

De Olympische Spelen 2020 zijn een jaar te laat en vinden plaats zonder toeschouwers dankzij een nieuwe golf van coronavirus gevallen in Japan en met name Tokio. Maar dat betekent niet dat fans van over de hele wereld de kans wordt ontzegd om hun helden op tv te zien en misschien een beetje te wedden op de gebeurtenissen terwijl ze zich ontvouwen.

Wedden op de Olympische Spelen is niet bepaald een vast tijdverdrijf voor sportfans. Een sportevenement dat elke vier jaar plaatsvindt, betekent dat er altijd ontwikkelingen zijn in de gokmarkten die nieuwe kansen bieden op de diverse evenementen.

Bovendien maken veel gokkers op de Olympische Spelen de fout om geen onderzoek te doen voordat ze erin duiken. Dit is niet zoals wedden op voetbal of paardenraces waarbij een ervaring gokker natuurlijk veel kennis van tevoren heeft - er is de nodige research vereist om jezelf vertrouwd mee te maken met de aankomende Olympische Spelen.

Dus, Onlinesportwedden.com is hier om je een gids te geven over hoe je kunt wedden op de Olympische Spelen en wat de beste markten zijn. Je leert de slimme goktips voor de Olympische Spelen en waar je je onderzoek het beste kunt doen.

Wedden Op Olympische Spelen

Wedden op de Olympische Spelen is vrij eenvoudig en de methode is hetzelfde als het plaatsen van een weddenschap op voetbal, racen of een andere sport of evenement. Meld je vandaag nog aan bij Mr.Play en ga naar het sportsbook, waar je tientallen Olympische weddenschappen vindt. Klik op de selectie met bijbehorende quoteringen waar je op wilt wedden, voer je inzet in en klik op Plaats weddenschap om het proces te voltooien.

1. Nederlandse Medaille Spiegel

Het Nederlandse team zal dit jaar naar verwachting goed presteren op de Olympische Spelen, het aantal in 2016 was slechts 19 medailles in totaal maar in Tokio hoopt Nederland op 40-45 plakken wat een nieuw record zou betekenen! Schaatsen is zoals gewoonlijk een top evenement voor de Nederlanders.

2. 100M Finale

Je kunt niet naar de Olympische Spelen kijken en de finale van de 100 meter sprint voor mannen missen. Het is het showcase-evenement en de eerste keer sinds 2004 dat Usain Bolt niet meedoet. Amerika's Trayvon Bromell en Ronnie Baker zijn de favorieten om dit evenement te winnen, terwijl de Canadees Andre De Graase ook in de race is. Opmerkelijk genoeg zien wij Yohan Blake niet als de favoriet hier, de 31-jarige Jamaicaanse sprinter die in 2012 zilver won en in 2016 vierde werd.

3. Wielrennen (Baan En Weg)

De grote hoop van Nederland is in Tokio op het baanwielrennen gevestigd. Van hen wordt verwacht dat ze acht medailles winnen waarvan 4 gouden.

Een compleet Nederlands podium bij de wegwedstrijd van het vrouwen wielrennen met Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten en Marianne Vos behoort volgens de experts ook zelfs tot de mogelijkheden!

Slimme Wedtips

Jezelf volledig onderdompelen in de Olympische Spelen zal je zeker helpen bij het kiezen van weddenschappen en hier zijn enkele tips om je kennis van de verschillende wedopties te verbeteren...

Bekijk live markten: Mr.Play biedt live odds tijdens de Olympische Spelen en deze zijn perfect voor toernooisporten zoals voetbal, basketbal en tennis. Live odds reageren op de actie en zijn ideaal voor spelers die willen profiteren van fluctuaties terwijl ze kijken hoe de sport zich ontvouwt.

Volg vanaf vroege rondes: In sporten zoals boksen, schermen en badminton, zal het op de hoogte blijven van de resultaten in de vroege rondes je helpen bij het verbeteren van je inzetkeuzes als het gaat om de medailles. Als een favoriet moeite heeft gehad om zijn tegenstanders in de eerste en tweede ronde te verslaan, is er misschien een verrassing op komst.

Houd de statistieken goed in de gaten: soms hebben gokkers last van overbelasting van statistieken, maar het is altijd de moeite waard om te weten wie er in vorm is om naar de Spelen te gaan. Als je bijvoorbeeld begrijpt welke atleten persoonlijke records scherper hebben gezet in de weken voorafgaand aan de Olympische Spelen, is dit een indicatie dat ze op hun hoogtepunt zijn.

Wanneer Zijn De Olympische Spelen?

De Olympische Spelen in 2021 vinden plaats tussen woensdag 21 juli en zondag 8 augustus. De openingsceremonie is eigenlijk gepland voor vrijdag 23 juli, maar voor die tijd komen sporten als voetbal en softbal op gang om hun toernooien in de kalender te proppen. Bekijk hier het officiële schema voor alle sporten.

Hoe De Olympische Spelen In Nederland Bekijken?

De NOS zal deze zomer live verslag doen van de Olympische Spelen. De omroep toont alle 33 sporten en 339 medaille-evenementen die op 42 locaties worden gehouden. Het is in feite een live-uitzending, elke dag van middernacht tot 15.00 uur. Alle evenementen kunnen ook via streams worden gevolgd op de Olympische website van de NOS. Hier worden ook nieuwtjes en statistieken gedeeld die je kunnen helpen bij het wedden op de Olympische Spelen. 

Related Posts

Belangrijkste termen in wereld van sportweddenschappen

Belangrijkste termen in wereld van sportweddenschappen

Chinese staatsmedia vervalsen Olympische medaillespiegel van Beijing

Chinese staatsmedia vervalsen Olympische medaillespiegel van Beijing

Live stream Rico Verhoeven en meer info over zijn volgende gevecht

Live stream Rico Verhoeven en meer info over zijn volgende gevecht

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 44

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 44