Home » Blog » 5 ton voor Tipico5 ton voor Tipico

Het op Malta gevestigde Tipico Co. Ltd. heeft een record te pakken, het is echter niet één om trots op te zijn. De Nederlandse Kansspel Autoriteit (Ksa) heeft de van origine Duitse aanbieder van weddenschappen een boete van ruim 530 duizend euro opgelegd.

Na de plotselinge ommezwaai eerder deze week zodat alle aanbieders zonder de nieuw uitgegeven vergunningen nu actief vervolgd zullen worden voor het blijven bedienen van bestaande klachten is dit een nieuwe duidelijke aanwijzing dat het de wetuitvoerder menens is na 1 oktober.

Tipico dat zijn diensten inmiddels in Nederland als geruime tijd gestaakt heeft werd beboet met een boete van 2 ton die bovendien met 3 x werd verhoogd met 75 duizend euro. De ksa viel met name over het niet checken van leeftijden van de spelers waarbij ook het aanbieden van het volgens de toezichthouder zéér verslavende live wedden niet in goed aarde viel. Verder kwam er nog een mooie bonus overheen doordat Tipico accounts van niet actief weddende spelers om de oren sloeg met een ‘inactivity fee’

Legalisering online kansspelen

Vanaf 1 oktober is het in Nederland mogelijk om met een vergunning van de Ksa legaal kansspelen aan te bieden. Eind september maakt de Ksa na lang wachten eindelijk bekend welke bedrijven erin zijn geslaagd een vergunning te bemachtigen.

Hou deze pagina in de gaten om te zien welke bookmakers vanaf 1 oktober legaal de diensten gaan aanbieden!


Related Posts

Wedden op Darten: Alles over gokken op darts

Wedden op Darten: Alles over gokken op darts

De sportweek met Harrie (deel 18)

De sportweek met Harrie (deel 18)

Barnie z’n Baco verkocht?

Barnie z’n Baco verkocht?

Nieuw opkomend Nederlands talent in tennis

Nieuw opkomend Nederlands talent in tennis