Home » Blog » Update na speelronde 8 – matchfixing door de overheid



Update na speelronde 8 – matchfixing door de overheid





Na een vertraging van 5 jaar waarvan 2 jaar door incompetentie van de Nederlandse overheid zou het dit weekend eindelijk mogelijk geweest moeten zijn om legaal op wedstrijden een gokje te wagen.

Ware het niet dat het erg handig was dat Cruks - de database waar iedere Nederlandse bookmaker met de nieuwe licentie wel de nieuwe spelers moest checken of ze zichzelf niet ooit hadden laten uitsluiten van gokken offline was.

Hierdoor heeft de door de Staat gesteunde bookmaker meteen een mooie voorsprong kunnen nemen op de 9 andere partijen, toevallig of heeft het rondzingende MATCHFIXING ook hier zijn intrede gedaan?

Het eerste voetbal weekend van oktober bracht direct een daverende verassing, Utrecht waagde het om de tot top favorieten gebombardeerde Amsterdammers in de ArenA te verslaan. Doordat ook Feyenoord in 115 min waarbij de bal slechts 59 min binnen de lijnen in beweging was geen overwinning kon behalen was PSV deze keer de lachende derde waarbij ook Utrecht en Willem II nog in de top 5 waarbij iedere ploeg binnen de 3 verliespunten van de koploper staat.

Komende 2 weekenden even geen Eredivisie voetbal omdat Louis van Gaal Nederland weer massaal moet laten juichen.


Related Posts

Formule 1 kalender weer aangepast

Formule 1 kalender weer aangepast

De sportweek met Harrie (deel 19)

De sportweek met Harrie (deel 19)

Explosie van oranje bij F1 Zandvoort

Explosie van oranje bij F1 Zandvoort

Welke landen zijn favoriet om het WK 2022 te winnen?

Welke landen zijn favoriet om het WK 2022 te winnen?