Home » Blog » De sportweek met Harrie (deel 24)De sportweek met Harrie (deel 24)

Deze week gaat Harrie niet in op de sport van de afgelopen week. We weten inmiddels dat Max Verstappen de GP van Canada heeft gewonnen en daarmee net zo veel overwinningen heeft behaald als de legendarische Ayrton Senna. Harrie rept ook niet over het voetballende Oranje dat als vierde (en laatste) is geëindigd in de Nations League. Niets van dat alles…

Deze week gaat Harrie zijn (inmiddels) vaste fan-base berichten over behaalde winsten het afgelopen jaar. Harrie plaatst namelijk meestal voor het seizoen van bepaalde competities de ‘outright’ weddenschappen, dit zijn de voorspelde winnaars van het einde van een competitie.

Voetbal

Voetbal zit Harrie in het bloed. Hij kijkt zo’n beetje alles wat er maar te zien is. De Nationale competitie van Botswana gaat net even te ver, maar schetst een goed beeld van zijn passie. Diezelfde passie gaat over in het wedden op voetbal.

Geen grote bedragen, maar wat geld dat hij kan missen. Harrie vindt het dan vooral leuk om voor de start van seizoen de kampioenen te voorspellen. Af en toe met wat wedtips voor voetbal om nog meer zekerheid in te bouwen. Het afgelopen seizoen is verlopen zoals hieronder beschreven.

Eredivisie

Harrie heeft deze bet verloren. Hij had zijn geld (15 euro) gezet op Ajax tegen een notering van 2.30 euro. Jammer, maar niet getreurd. Het Rotterdamse Feyenoord bleek het afgelopen seizoen veel consistenter dan de club uit Amsterdam.

Premier League

De winnaar van de Premier League had Harrie goed. Manchester City won de titel en daarmee won Harrie ook. Met een quote van 1,80 en een inzet van 15 euro leverde dit 27 euro op.

Bundesliga

In deze topcompetitie was het een nagelbijtertje. Op de laatste speeldag zou bekend worden wie zich Meister kon kronen. Harrie had zijn geld op Bayern München gezet en het leek met nog een speelronde te gaan er niet goed uit te zien. Concurrent Dortmund had de ‘eenvoudige’ taak om thuis van Mainz te winnen om daarmee de titel te pakken. Dit lukte alleen jammerlijk niet. Bayern won wel. Op doelsaldo werd het daarom de Zuid-Duitse club die weer kampioen werd. Harrie verdiende daar ruim 21 euro mee.  

La Liga

Deze competitie was ook een prooi voor Harrie. Al ruim voor het einde van de competitie was het FC Barcelona dat er met de titel aan de haal ging. Dit leek er tijdens de eerste serie wedstrijden nog niet echt op, maar wanneer deze ploeg eenmaal in vorm is, dan is er geen houden meer aan. Harrie had 15 euro ingezet tegen een quote van 2,60 en leverde hem dus 39 euro op.

Al met al heeft Harrie winst gemaakt door het wedden op de uiteindelijke winnaar van diverse voetbalcompetities. Het blijft natuurlijk een gok, maar met wat kennis moet ook jij dit aankunnen. Je kunt ook denken om dit uit te besteden aan werkelijke professionals en gegarandeerd winst maken. Gegarandeerd denk je dan? Ja, kijk bijvoorbeeld eens bij Matched Betting Nederland.

Je moet je even door de registratie heen bijten, maar het je dit eenmaal voor elkaar, dan ben je klaar om voor de volle 100 procent winst te gaan maken. Ik zeg dit uit eigen ervaring!

NBA-titel

Harrie heeft in zijn wekelijkse rubriek veel over de NBA geschreven. Om de winnaar te voorstellen voor de ploeg die uiteindelijk de NBA-titel gaat winnen, kun je beter eerst even wachten tot alle namen bekend zijn van de teams die de play-offs hebben bereikt.

Harrie doet dat ook en hij had de Denver Nuggets al heel lang op z’n vizier staan. Met het bereiken van de play-offs heeft hij dan ook op deze ploeg zijn geld gezet. Met een inzet van 30 euro werd er ruim 84 euro gewonnen.

Tour de France 2023

De Tour de France moet nog beginnen en Harrie gaat daar ook wat geld op inzetten. Ben je dit ook van plan, dan heeft deze site wat tips voor je op een rijtje gezet om te voorspellen wie de Tour 2023 gaat winnen.

Het belooft absoluut vuurwerk te gaan worden tussen de grote favorieten dit jaar. Harrie heeft besloten een keuze te maken uit de twee waarvan hij denkt de meeste kans maken. Dit zijn Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. Lastige keuze en Harrie gaat voor de eerstgenoemde: Tadej Pogacar. Hij gaat 25 euro inzetten. Mocht de Sloveen inderdaad de Tour winnen dan levert dat ruim 59 euro op.

Related Posts

5 ton voor Tipico

5 ton voor Tipico

Wedden & iDeal: Overzicht Van Bookmakers Met iDeal Betaling

Wedden & iDeal: Overzicht Van Bookmakers Met iDeal Betaling

De sportweek met Harrie (deel 20)

De sportweek met Harrie (deel 20)

Vooruitblik voetbal weekend 19 t/m 21 november

Vooruitblik voetbal weekend 19 t/m 21 november