Home » Blog » TOTO Bonus en ActiecodeTOTO Bonus en Actiecode

Deze pagina waarop we de Toto bonus uit de doeken willen doen, is overbodig. Er bestaat namelijk niet zoiets als een Toto actiecode, welkomstbonus of free bet. De Nederlandse Loterij doet niet aan klantenbinding als het op aanmelden met een bonus aankomt. Zeer waarschijnlijk heeft dit met de huidige wetgeving op het gebied van kansspelen in Nederland te maken. Bij de Toto krijg je dus geen bonus van 100% tot een bepaald bedrag, laat staan interessante bonusvoorwaarden of voordelige rondspeelvoorwaarden. Ook aan Free Bets doen zij zelden tot nooit.

De enige manier om nog enigszins een voordeel te behalen voor je weddenschappen is gebruikmaken van onze toto voorspellingen vandaag.

Geen noodzaak voor bonussen in Nederland

De TOTO behoort bij de Lotto B.V. waar de Nederlandse Staat weer eigenaar en deze Nederlandse Staat heeft er door middel van wetgeving voor gezorgd dat buitenlandse aanbieders buiten de deur werden gehouden en dat zorgde ervoor dat sinds de oudheid het wedden op voetbal alleen via de TOTO gedaan kon worden.

Zoals bij veel monopolies het geval is maakt dit een bedrijf sloom en geeft ze geen reden te vernieuwen De TOTO hanteert slechte quoteringen (ook wel de Odds genoemd), hebben een kleiner aanbod sporten en wanneer je een prijs wint die groter is dan 449 euro houden ze ook nog eens 30.1% kansspelbelasting in. Toch zijn er honderdduizenden Nederlanders die loyaal hun weddenschappen op voetbal bij de Toto inzetten. Niet in de allerlaatste plaats vanwege de succesvolle reclamecampagnes van het bedrijf.

Waarom op zoek gaan naar actiecodes en free bets?

Een ander zeer groot nadeel van wedden bij Toto is dus het ontbreken van bonussen en free bets bij de TOTO. Dit is jammer want veel gokkers zijn zich zeer zeker bewust dat een bonus, actiecode of free bet een voordeel opleveren waarmee je winstkansen toenemen. Dat kan beter en wij zijn daarom hier om je te helpen.

Nadat de Nederlandse Staat na jaren van nutteloos procederen tegen de door de EU opgelegde eis dat de gokmarkt voor de concurrentie dient te eindelijk heeft opgegeven is er tussen online bookmakers een mooie strijd losgebarsten om de nog verse Nederlandse gokconsumenten.

Gok met 100% gratis geld bovenop je storting

Er zijn inmiddels een groot aantal bedrijven die na jarenlang succesvol in andere landen te zijn nu ook Nederlanders dezelfde betere mogelijkheden dan de Toto aanbieden. Grote welkomst bonussen voor nieuwe spelers maar ook leuke goede promoties op grote evenementen zoals de Champions League en bijvoorbeeld aan de start van een nieuw voetbalseizoen voor bestaande klanten, het ligt tegenwoordig allemaal voor het grijpen.

Of je nou op zoek bent naar een mooie welkomstbonus voor nieuwe klanten of een bookmaker die leuke acties heeft voor bestaande klanten wij hebben ze onafhankelijk getest en zullen je de goede en betrouwbare aanbieders van weddenschappen aanwijzen.

Bekijk: bookmaker bonussen voor Nederlanders

Lees ook over kansspelbelasting bij TOTO en uitbetalen.

Related Posts

Kansspelbelasting TOTO uitbetalen

Kansspelbelasting TOTO uitbetalen