Home » Blog » Kansspelbelasting TOTO uitbetalenKansspelbelasting TOTO uitbetalen

100% tot 100 euro bonus

20 euro free bet

40 euro aan free bets

krijg tot 100 euro!

krijg 20 euro FREE bet

krijg tot 100 euro!

Je hebt gewonnen!  De vlag kan uit, de bakker is al gebeld voor gebak, alleen nog even uitbetalen.

Dan merk je opeens dat wanneer je prijs hoger is dan 449 euro je een heel stuk minder op je rekening krijgt dan je waarschijnlijk had verwacht, dit artikel legt het allemaal aan je uit.

De Nederlandse Staat is eigenaar van het bedrijf Lotto B.V. dat kansspelen aanbiedt en de TOTO maakt daar onderdeel van. Dit betekent dat tijdens het pre Internet tijdperk het wedden op voetbal alleen via de TOTO gespeeld kon worden.

Een monopolie maakt een bedrijf lui en staat vernieuwing in de weg en bij de TOTO uit zich dat in een slechte klantenservice maar bij de TOTO verder is het ook nog schadelijk voor de recreatieve klanten in de vorm van slechte quoteringen – de Odds, een kleiner aanbod en wanneer je dan een prijs wint die groter is dan 449 euro houden ze ook nog eens 30.1% in van je winst, daar gaat je gebak!

Hieronder leggen we alles duidelijk uit en laten aan de hand van voorbeelden zien dat je bij de TOTO soms wanneer je een weddenschap wint je zelfs verlies leidt!

Gewonnen geld bij Toto uitbetalen

Toto biedt weddenschappen op sport in twee verschillende vormen aan. Je kunt namelijk zowel online als offline op voetbal wedden. Online doe je dit dus via de website. Net zoals bij alle andere bookmakers op het internet is Toto uitbetalen zeer makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen na het winnen van een prijs is de uitbetalen knop op de website vinden. Als er nog meer gegevens van je nodig zijn, dan zal er contact met je worden opgenomen.

Win je een Toto weddenschap nadat je offline bij bijvoorbeeld een sigarenwinkel een wedformulier hebt ingevuld. Dan verloopt de Toto uitbetaling iets anders. Bij prijzen van een paar honderd euro kan je je Toto gewonnen geld ophalen bij een verkooppunt. Heb je een groter bedrag gewonnen dan zal dit naar je bankrekening worden overgemaakt. Informatie waar je je gegevens naartoe moet sturen staat op de betslip die je hebt ontvangen.

Toto kansspelbelasting betalen

Lotto bv is wettelijk verplicht om 30,1% Toto kansspelbelasting in te houden over prijzen hoger dan 449 euro. Dit bedrag wordt door Lotto bv afgedragen aan de overheid.

De TOTO hanteert de regel dat alles wat ze je uitbetalen een prijs is, dit is natuurlijk onzin, je inzet zit er tenslotte bij en deze Toto belasting leidt ertoe dat wanneer je wint bij een inzet op wedstrijden met lage quoteringen je zelfs minder overhoudt dan je hebt ingezet, je verliest dus gegarandeerd geld!

VOORBEELD

Stel je zet een weddenschap van 500 euro met een quotering van 1,10 dat AJAX thuis zal winnen tegen Roda. Je wint je bet, nu zegt de TOTO dat je prijs 1.1 x 500 = 550 is. De prijs is hoger dan 449 euro en daardoor wordt er kansspelbelasting geheven en afgedragen. Je ontvangt dan de 550 euro waar ze de kans belasting van 165.55 euro vanaf halen dus je houdt dus 384.45 over van je ingelegde 500 euro, in plaats van een bedrag te winnen heb je door goed te gokken dus verloren!

Zoals het voorbeeld hierboven laat zien, plus de lage odds en het ontbreken van een TOTO bonus, zijn er goede redenen om je inzet bij een ander bedrijf te plaatsen, tegenwoordig zijn er gelukkig erg veel een stuk betere alternatieven. Velen andere aanbieders die met mooie welkomstbonussen strooien om de gunst van ons als consument.

Klik hier om naar de bookmaker bonus pagina te gaan waar wij jou alles uitleggen over waar je een beter aanbod met grotere kans op een mooie winst kunt pakken!

Op zoek naar TOTO voorspellingen? Die kan je vinden als je de link klikt.

Related Posts

Nu 20 euro free bet!

NU 20 EURO

FREE BET!

NU 20 EURO FREE BET!