Home » Blog » Kansspelbelasting TOTO uitbetalenKansspelbelasting TOTO uitbetalen

Je hebt gewonnen!  De vlag kan uit, de bakker is al gebeld voor gebak, alleen nog even uitbetalen.

De Nederlandse Staat is eigenaar van het bedrijf Lotto B.V. dat kansspelen aanbiedt en de TOTO maakt daar onderdeel van. Dit betekent dat tijdens het pre Internet tijdperk het wedden op voetbal alleen via de TOTO gespeeld kon worden.

Een monopolie maakt een bedrijf lui en staat vernieuwing in de weg en bij de TOTO uit zich dat in een slechte klantenservice maar bij de TOTO verder is het ook nog schadelijk voor de recreatieve klanten in de vorm van slechte quoteringen – de Odds, een kleiner aanbod en wanneer je dan een prijs wint die groter is dan 449 euro houden ze ook nog eens 30.1% in van je winst, daar gaat je gebak!

Dit was de situatie tot 1 oktober 2021, sinds deze datum is de Nederlandse gokmarkt geopend voor aanbieders die voldoen aan de strenge eisen die de overheid heeft gesteld.

Gewonnen geld bij Toto uitbetalen

Toto biedt weddenschappen op sport in twee verschillende vormen aan. Je kunt namelijk zowel online als offline op voetbal wedden. Online doe je dit dus via de website. Net zoals bij alle andere bookmakers op het internet is Toto uitbetalen zeer makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen na het winnen van een prijs is de uitbetalen knop op de website vinden. Als er nog meer gegevens van je nodig zijn, dan zal er contact met je worden opgenomen.

Win je een Toto weddenschap nadat je offline bij bijvoorbeeld een sigarenwinkel een wedformulier hebt ingevuld. Dan verloopt de Toto uitbetaling iets anders. Bij prijzen van een paar honderd euro kan je je Toto gewonnen geld ophalen bij een verkooppunt. Heb je een groter bedrag gewonnen dan zal dit naar je bankrekening worden overgemaakt. Informatie waar je je gegevens naartoe moet sturen staat op de betslip die je hebt ontvangen.

Toto kansspelbelasting betalen

Lotto bv is wettelijk verplicht om 29.0% Toto kansspelbelasting in te houden over prijzen hoger dan 449 euro. Dit bedrag wordt door Lotto bv afgedragen aan de overheid.

De TOTO betaalt net als de overige aanbieders van online voetbalweddenschappen sinds de nieuwe gokmarkt in werking is getreden de belasting.

Ga naar de bookmaker bonus pagina te gaan waar wij je alles uitleggen over waar je een beter aanbod vindt met grotere kans op een mooie winst!

Op zoek naar TOTO voorspellingen? Die kan je vinden als je de link klikt.

Related Posts

TOTO Bonus en Actiecode

TOTO Bonus en Actiecode