Home » Blog » Lotto moet 10.000 euro betalenLotto moet 10.000 euro betalen

100% tot 100 euro bonus

20 euro free bet

40 euro aan free bets

krijg tot 100 euro!

krijg 20 euro FREE bet

krijg tot 100 euro!

Lotto moet 10.000 euro boete betalen

De Kansspelautoriteit (Ksa) heeft de LOTTO een dwangsom van 10.000 euro opgelegd omdat de LOTTO advertenties heeft geplaatst om een website die zich richt op minderjarigen.

Op de website girlscene.nl werden de bezoekers gelokt met aanbiedingen voor de Eurojackpot. De LOTTO wat bij dezelfde groep behoord als de TOTO heeft de Nederlandse staat als eigenaar heeft al meerdere keren de wet aan z’n laars gelast, eerder werden voetballers gebruikt in de reclame-uitingen wat ook een overtreding is van de wet.

Het is de concurrentie die vanaf 1 oktober met het opengaan van de Nederlandse gokmarkt al jaren een doorn in het oog dat de KSA bij het beoordelen van de door de staat gerunde loterijen een stuk vriendelijker worden behandeld dan de buitenlandse aanbieders. Deze vrezen hierdoor bij het opengaan van de markt al meteen op een flinke achterstand gezet te zijn.

De nieuwe wet is na jarenlang vertraging en uitstel door de Europese Commissie afgedwongen, de excuses van de Nederlandse overheid om de buitenlandse aanbieders de toegang te belemmeren om zo de consumenten te beschermen tegen verslaving is meerdere keren afgewezen.

28 aanbieders hebben een vergunning aangevraagd waarbij de verwachting is dat dit aantal nog verder zal oplopen. Enkele aanbieders hebben doordat ze zich in de periode voorafgaand aan het indienen van de vergunningsaanvraag volgens de KSA niet aan de toen geldende regels gehouden waarbij ze die een 6 maanden uitstel hebben opgelegd.


Related Posts

Barnie z’n Baco verkocht?

Barnie z’n Baco verkocht?

5 ton voor Tipico

5 ton voor Tipico

Vooruitblik voetbal weekend 24 t/m 26 september

Vooruitblik voetbal weekend 24 t/m 26 september

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Nu 20 euro free bet!

NU 20 EURO

FREE BET!

NU 20 EURO FREE BET!