Home » Blog » Barnie z’n Baco verkocht?Barnie z’n Baco verkocht?

Raymond van Barneveld die eigenhandig met behulp van Ron Bacardi Nederland pijltjes gek heeft gemaakt is vorig jaar toen de Corona op het hoogtepunt was de pijltjes voor de tweede keer aan de wilgen gehangen. Na het beluisteren van de leuke nieuwe podcast "gefixt"  blijkt nu ook waarom dit zo plotsteling gebeurde.

Tijdens de 1e langdurige wereldwijde lockdown waren de enige darts wedstrijden die er gespeeld werden de webcamtoernooien, in april 2020 nam Barnie het op tegen Martin Adams en kort voor de wedstrijd werd er opeens opvallend veel ingezet op Adams, toen van Barneveld de wedstrijd tegen de verwachting in verloor is er door de Darts Bond een onderzoek ingesteld waarbij ze de bevindingen aan de politie hebben doorgegeven.

De politie heeft nadat ze ernaar gekeken hebben verder niks mee gedaan en wachten naar wat ze verklaren op verdere aanwijzingen.

Van Barneveld zegt in de podcast dat het hele verhaal onzin is maar had er zo zijn buik mee vol dat hij de pijlen direct wederom aan de wilgen hing.

Darten is vaker opgeschud door match fixing schandalen en vooral wanneer de enige controle een webcam is zijn de mogelijkheden oneindig.

Wil je meer weten voor de mogelijkheden voor het wedden op darts kijk dan een hier.

Related Posts

Koning Andy maakt klapper

Koning Andy maakt klapper

Vooruitblik voetbal weekend 22 t/m 25 oktober

Vooruitblik voetbal weekend 22 t/m 25 oktober

Update Europees Voetbal

Update Europees Voetbal

1600 mensen bannen zichzelf van gokken

1600 mensen bannen zichzelf van gokken

Bet365 en andere grote namen krijgen deze week een licentie

Vul je email in en krijg een alert als ze live gaan