Home » Blog » Vroege uitbetaling voorbeelden van week 44Vroege uitbetaling voorbeelden van week 44

In de 10 redenen waarom slimme gokkers bij Bet365 spelen post hebben we een hele rij promoties aangehaald waar je bij deze bookmaker gebruik van kunt maken en bij anderen niet.

Iedereen die graag een gokje op sport waagt zou dit aan moeten spreken want diverse promo's stellen je in staat weddenschappen te winnen die je onder normale omstandigheden verloren zou hebben.

De 2 doelpunten voorsprong - vroege uitbetaling promo bijvoorbeeld. Waarbij je een weddenschap direct als winnend krijgt uitgekeerd op het moment dat het door jou gebackte team met twee doelpunten verschil voor komt te staan.

Stel dat het team hierna toch verliest of gelijkspeelt, dan heb jij je winst al binnen terwijl je bij andere bookmakers je geld kwijt zou zijn geweest.

Een situatie waarvan je misschien denkt dat deze niet vaak voorkomt, maar hier vergis je jezelf toch in als je dit denkt.

Om deze statement kracht bij te zetten, hieronder enkele voorbeelden van weddenschappen die je bij Bet365 zou hebben gewonnen en bij anderen niet.

Zwolle was de zware underdog en dus waren de odds bijzonder hoog, 11.0, dit betekend dat doordat PEC in de 13e minuut al 0-2 voorstond je wanneer je 20 euro op hen had ingezet je 220 euro uitbetaald zou hebben gekregen ondanks de mooie come back van AZ!

In dit 2e voorbeeld was het Liverpool die de uitgesproken favoriet was waardoor de odds 1.25 waren voor aanvang van de wedstrijd. Een weddenschap van 100 euro die je als "zekerheidje" gezet had had je ondanks de late gelijkmaker wel gewoon met 25 euro winst laten wegkomen.

Heb jij nog geen account bij Bet365? Begin direct goed met onderstaande welkomstbonus.

>>> Claim tot € 100 aan wedkredieten <<<

Alleen nieuwe klanten. min. borg €5. Wedkredieten komen beschikbaar voor gebruik bij het afhandelen van weddenschappen voor het bedrag van uw in aanmerking komende storting. min. kansen en beperkingen op gok- en betalingsmethoden zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten. Voorwaarden zijn van toepassing.

Related Posts

Las Vegas komt weer tot leven met een recordwinst bij gokken

Las Vegas komt weer tot leven met een recordwinst bij gokken

De sportweek met Harrie (deel 20)

De sportweek met Harrie (deel 20)

Vooruitblik voetbal weekend 5 t/m 7 november

Vooruitblik voetbal weekend 5 t/m 7 november

Ook in Groot-Brittannië veranderingen in de gokwet

Ook in Groot-Brittannië veranderingen in de gokwet