Home » Blog » VOETBALNIEUWS: REAL MADRID DOET LAAT BOD VAN €160M OP PSG’S KYLIAN MBAPPE VOOR ZOMERTRANSFER



VOETBALNIEUWS: REAL MADRID DOET LAAT BOD VAN €160M OP PSG’S KYLIAN MBAPPE VOOR ZOMERTRANSFER





Kylian Mbappé is ontevreden door de komst van Lionel Messi op een transfervrije transfer van Barcelona. De 22-jarige spits van Paris Saint-Germain loopt volgend seizoen geen contract af en nu zou Real Madrid 160 miljoen euro aan zijn club hebben geboden om deze zomer zijn handtekening veilig te stellen.

Real Madrid heeft een bod van 160 miljoen euro uitgebracht op Kylian Mbappé, volgens rapporten.

De aanvaller van Paris Saint-Germain zou drie contractaanbiedingen van zijn huidige club hebben afgewezen en heeft nog maar een jaar te gaan met zijn huidige contract, wat betekent dat hij volgende zomer voor niets kan vertrekken en een precontractuele overeenkomst kan sluiten met een andere club buiten Frankrijk vanaf januari.

De 22-jarige is naar verluidt ontevreden door de transfer van Lionel Messi van Barcelona deze zomer, en PSG zou naar verluidt liever de speler deze zomer verkopen tegen een transfersom dan hem voor niets te zien vertrekken in 2022.

Real Madrid is sinds de pandemie van Covid-19 niet erg actief op de transfermarkt en ze zijn dit jaar bijna uitsluitend in verband gebracht met Mbappé. Men dacht dat ze deze zomer weinig kans hadden om een transfer af te dwingen, maar ze hebben een aantal spelers verkocht om geld in te zamelen, meest recentelijk Martin Odegaard aan Arsenal.

Verschillende verslaggevers, waaronder transferexpert Fabrizio Romano, hebben gezegd dat Real nu een aanzienlijk bod heeft gedaan om de speler voor volgende zomer binnen te halen.

PSG heeft genoten van een van de meest opmerkelijke transferperiodes van alle Europese clubs, door Sergio Ramos, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma en Georginio Wijnaldum aan te trekken, evenals Messi transfervrij.

Cristiano Ronaldo wordt ook in verband gebracht met een overstap naar PSG, maar volgens de laatste berichten wil hij naar Manchester City.

Related Posts

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets

Feyenoord-Ajax

Feyenoord-Ajax

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 13)