Home » Blog » Premier League Winner Odds 2020-2021Premier League Winner Odds 2020-2021

Wie is er dit jaar favoriet om de Premier League te winnen heeft zoals bijna ieder jaar een antwoord dat bestaat uit maximaal 4 echte kanshebbers. In de Premier League top 4 odds zien we namelijk ieder jaar dezelfde namen.

Premier League-seizoen 2020-2021 begint later deze week en de meningen blijven enigszins veranderen naarmate er meer spelers op de transfermarkt verhandeld worden. Manchester City, vorig seizoen nummer twee achter Liverpool, begint het seizoen als de favorieten – zelfs zonder Lionel Messi. Ondertussen heeft Chelsea de op twee na beste kansen met hun enorme zomeruitgaven die hoge verwachtingen wekken.

Nieuwkomer Leeds United zal het, wanneer we de Premier League odds van de bookmakers moeten geloven, niet redden maar heeft met Marcelo Bielsa die de club leidt wel aardig boven zijn stand zakengedaan, aangezien de club 9e is bij de bookmakers van de hele competitie. Niet slecht.

Outright Premier League Title Odds Bookmaker

Maar wat zijn de kansen voor elk team?
Hieronder staan ze en eronder nog 3 tips:

Screenshot of Premier League winner odds at bookmaker

Waarom City de favorieten zijn

Sommigen vinden misschien dat Liverpool de favoriet zou moeten zijn, maar hier heb je een City-team dat vol kwaliteiten zit en honger heeft, en een team dat dit seizoen wat meer consistentie zou moeten kunnen vinden. In topvorm is er geen team beter aanvallen. De bookmakers verwachten dat City met groot krachtsvertoon Premier League-titel wint, de verdediging zal echter wel beter moeten doen dan vorig jaar.

Chelsea een goede prijs

Of Chelsea daadwerkelijk de competitie kan winnen, valt nog te bezien, maar met Timo Werner, Hakim Ziyech, Christian Pulisic en anderen heeft dit team op papier zeker genoeg kans. Zeker als ze de keepersituatie nu nog even oplossen. Met Thiago Silva in de verdediging, heeft het team van Frank Lampard een lagere kans, maar het zou niet zo verwonderlijk zijn om ze dit seizoen mee te zien strijden in het titelgevecht.

Is er een grote verrassing mogelijk?

Het is bijna onmogelijk om de volgende Leicester City te vinden, maar welke outsider heeft het in zich om voor een verrassing te zorgen en de competitie te winnen? Als ik moest kiezen, zou ik gokken op Wolves op 175/1. Dit is een echt team, een team dat drukt, hard werkt, georganiseerd blijft en top-vier potentieel heeft. Als je een top-vierpotentieel hebt, heb je een kans. Ze hebben bewezen resultaten te kunnen behalen tegen de grote teams, maar de zorg is dat ze alle vier de competities aankunnen en daadwerkelijk strijden in de Premier League. Het lijkt onmogelijk, maar Leicester won de competitie ook.

Related Posts

De sportweek met Harrie (deel 23)

De sportweek met Harrie (deel 23)

5 ton voor Tipico

5 ton voor Tipico

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 46

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 46

Update na speelronde 8 – matchfixing door de overheid

Update na speelronde 8 – matchfixing door de overheid