Home » Blog » Oranje levert wanprestatie



Oranje levert wanprestatie





Het Nederlands elftal onder de bezielende leiding van Keizer Louis heeft het gepeupel geen dienst bewezen in de wedstrijd tegen het het altijd lastige Montenegro.

De Montegragrijnen waren reeds kansloos op deelname aan het WK en stonden na 80 minuten met 0-2 achter maar wisten toch erg brutaal een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Waar vooraf rekening werd gehouden met het verzekeren van deelname aan het wereld kampioenschap in het altijd gezellige Qatar zal het nu allemaal besloten moeten worden in de laatste wedstrijd in de poule tegen de Noren.

In een lege Kuip zal het team van de altijd bescheiden Louis van Gaal echter wel uit een heel ander vaatje moeten gaan tappen anders dan zou Koeman zijn vakantie wel eens danig moeten inkorten!

Voor gokkers bij Bet365 zou de 0-2 voorsprong in menig andere wedstrijd betekend hebben dat de weddenschap reeds gewonnen was echter zijn internationale landen wedstrijden uitgesloten van de erg mooie 2 doelpunten voor = weddenschap gewonnen promotie, er zijn echter maar liefst 80 competities wereldwijd waar deze promotie wel geldt!

Wil je weten hoe deze en andere promoties werken?

Related Posts

Streaker wed op zichzelf en eindigt naakt

Streaker wed op zichzelf en eindigt naakt

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

KYC: wat is het, en waarom moet je het meteen doen?

Ajax leidt de weg

Ajax leidt de weg

De sportweek met Harrie (deel 1)

De sportweek met Harrie (deel 1)