Home » Blog » Max Verstappen Odds Gokken F1 Dutch GP



Max Verstappen Odds Gokken F1 Dutch GP





Vorige week kreeg Max Verstappen zijn zesde overwinning van het seizoen toebedeeld en kreeg hij halve punten nadat hij een paar ronden achter de pace-auto rond Spa Francorchamps had gereden, en is opnieuw de favoriet bij de bookmakers om de F1 Dutch GP te winnen in Zandvoort.

De Formule 1 heeft Zandvoort niet meer bezocht sinds 1985 toen Niki Lauda zijn 25e en laatste F1-overwinning behaalde in de meest recente Nederlandse GP. De terugkeer van F1 was gepland voor vorig jaar, maar deze race werd geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie.

Verstappen staat nu drie punten achter Lewis Hamilton in het coureurskampioenschap terwijl de Formule 1 de tweede helft van hun seizoen ingaat. Verstappen, geboren in Hasselt, België, kreeg vorige week niet de kans om voor zijn andere landgenoten te racen vanwege de aanhoudende regen in Spa, maar hij heeft vast ook genoeg fans in Nederland.

Met odds van 1.8 staat Verstappen deze week zelfs onder  "even money" om te winnen wat een zeldzaamheid is.

Verstappen heeft de voorkeur boven Hamilton, die deze week odds van 3.5 heeft. Hamilton gaat het weekend in met vier overwinningen in 2021. De meest recente daarvan kwam in zijn geboorteland Engeland op Silverstone. Contact met Hamilton in de openingsronde van de Britse GP stuurde Verstappen uit koers en in de banden. Die crash dwong hem via het ziekenhuis naar zijn woonplaats in Monaco te gaan zonder punten te verdienen, terwijl Hamilton een straf van 10 seconden overwon voor het vermijdbare contact voor hij als winnaar de Union Jack uitbundig kon laten waaien.

Wil je ook geld inzetten op Max Verstappen waarom dan niet beginnen met een mooie bonus?

Related Posts

Slots met een sportief karakter

Slots met een sportief karakter

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 46

Vroege uitbetaling voorbeelden van week 46

Wat is een Draw no Bet weddenschap?

Wat is een Draw no Bet weddenschap?

Belgische gokkers verdrievoudigd tijdens EURO 2020-2021 – ook Nederland zet zich schrap

Belgische gokkers verdrievoudigd tijdens EURO 2020-2021 – ook Nederland zet zich schrap