Home » Blog » Live stream Rico Verhoeven en meer info over zijn volgende gevechtLive stream Rico Verhoeven en meer info over zijn volgende gevecht

In de ring is het natuurlijk altijd spannend, maar winnaar de King of Kickboxing zich opmaakt voor een gevecht weet je zeker dat je een top-avond te wachten staat. Tijdens de laatste gevechten van Rico Verhoeven zaten we op het puntje van onze stoel en zagen we een flink toegetakelde Rico de winst pakken tegen Jamal Ben Saddik. Tegen wie zal “onze Rico” het ditmaal opnemen?

Gokje wagen op de gevechten van Rico? Check deze lijst met legale bookmakers.

 Live stream Rico Verhoeven

Wanneer is Rico Verhoeven zijn volgende gevecht?

Er is nog niet veel bekend over het volgende gevecht van Rico Verhoeven. Hij is nog altijd herstellende van zijn gevecht tegen Jamal Ben Saddik. Er wordt veel gespeculeerd hierover, maar nog niks staat vast. Alistair Overeem, Hesdy Gerges en Antonio Plazibat zijn alledrie al de revue gepasseerd. 

Rico zelf is momenteel druk bezig met het organiseren van zijn eigen evenement ‘Hit It’. Dit zal een wedstrijd zijn die buiten de organisatie van Glory om geregeld is. Naar alle waarschijnlijkheid zal Rico hier tegen Hesdy Gerges vechten. Tussen de mannen is zowel wederzijds respect als slecht bloed.

Rico heeft een hoop respect voor Gerges, omdat deze in januari 2021 nog inviel voor het geplande titelgevecht tegen Jamal Ben Saddik. Dat gezegd hebbende staan de twee nog altijd op gespannen voet na de ‘fuck you Rico’ die Gerges sputterde in de persconferentie na Rico v.s. Badr in 2021.

Hit It

Op 29 oktober van dit jaar zal het evenement Hit It plaatsvinden. Hit It vindt dit jaar nog plaats in Ahoy Rotterdam. Aan het evenement zijn verschillende goede doelen gekoppeld en zelf een kickbox wedstrijd van Feyenoord legende Dirk Kuyt!

Hit it

Hoe en waar kan je live stream Rico Verhoeven bekijken?

Je kunt de gevechten van Rico Verhoeven op meerdere plekken bekijken. Wanneer Rico vecht voor kickbox-organisatie Glory kun je deze natuurlijk bekijken via de officiële kanalen van Glory. Je betaald hier een pay-per-view afhankelijk van de grote van het event. Daarnaast is er meestal ook een TV uitzending van RTL of Ziggo die je kunt volgen. Dit verschilt alleen nog wel eens per event. 

Online streamen kan in veel gevallen gratis bij het Nederlandse Kijk (maar poeh hee wat een reclames) of bij Hesgoal. Deze laatste brengt alleen allerlei risico’s met zich mee en is dan ook illegaal. Ten eerste kun je malware op je computer krijgen en ten tweede / nog belangrijker kan je stream vast blijven hangen op cruciale momenten, net vóór een knock-out bjivoorbeeld.

Laatste gevechten van de King of Kickboxing

Wereldkampioen zwaargewicht wordt je natuurlijk niet zomaar. Rico Verhoeven heeft een imposant record op zijn naam staan. Zo wist hij 16 van zijn 17 gevechten voor Glory met een winst te bezegelen. Het enige gevecht wat hij verloor was tegen Semmy Schilt via een unanieme jurybeslissing. Dat is inmiddels al een hele tijd geleden. 

Rico won in 2014 de zwaargewicht titel tegen Daniel Ghita. Sindsdien heeft verhoeven menig maal zijn titel weten te verdedigen tegen grote namen in de sport. Hier krijg hij al snel de bijnaam ‘The prince of Kickboxing’ voor. De vechter uit Noord-Brabant werd officieel de ‘king’ gedoopt toen Rico Benjamin Adegbuyi wist te kloppen. 

Daarvoor wist Rico zijn titel al te verdedigen tegen Errol Zimmerman. Deze wist hij te kloppen met een technische knock-out in de tweede ronde. 

Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik

Zelfs als je geen fan bent van Kickboxen kan dit gevecht je niet zijn ontgaan. Bijna iedereen heeft de foto’s gezien van de achteraf flink toegetakelde Rico Verhoeven. Het was een echt gladiatorengevecht maar de ‘king’ wist er toch met de winst vandoor te gaan dankzij een technische knock-out. Tijdens de staredown van hun eerste gevecht spuugde Jamal in het gezicht van Rico. Er was tijdens dit tweede gevecht dus nog altijd een rekening te vereffenen.

Rico Verhoeven

Nadat Verhoeven won verontschuldigde Jamal zich voor zijn actie tijdens hun eerdere meeting. Deze nam zijn excuses met open armen aan. Een echte titel-clash die eindigde in wederzijds respect - zoals het hoort natuurlijk!

Winnaar Glory 77 Final

Tijdens Glory 77 wist Rico Verhoeven wederom met een knock-out zijn titel te verdedigen. Dit keer tegen Hesdy Gerges die inviel voor Jamal Ben Saddik. Rico wist Gerges al in de erste ronde te kloppen met een knock-out. Gelukkig was dit gevecht niet de enige klapper van de avond. In een overvol Ahoy streed ook Levi Rigters tegen Tarik Khbabez. Deze laatste had eigenlijk ook een andere tegenstander.

Hij zou tegenover de Antonio Plazibat vechten, maar deze moest zich twee weken voor het gevecht terugtrekken vanwege een blessure. Tijdens het gevecht wist Tarik na 3 rondes te winnen via een split decision. 

Rico vs Badr

Rico verhoeven en Badr Hari zijn al lange tijd rivalen. Het laatste gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari vond plaats in 2019 en eindigde in een anti-climax voor de vele fans die thuis, of in het uitverkochte Gelredome aanwezig waren. Badr begon sterk en maakte een flinke indruk bij de kijkers. Helaas werd het gevecht vroegtijdig beëindigt door een blessure aan de kant van Badr. 

Dit was niet de eerste keer dat Rico en Badr tegenover elkaar stonden. Ook in 2016 werd het gevecht vroegtijdig gestopt door een blessure bij Badr. Zonde voor de fans natuurlijk. Badr Hari heeft een imposant record en zegt nog altijd mee te willen strijden aan de wereldtop. Tijdens Glory Collision 4 (Badr vs Overeem) zal hij zich opnieuw mogen bewijzen. Hier staat hij tegenover de Nederlandse UFC legende Alistair Overeem. Alistair zal hier zijn Glory debut maken na zijn overstap van de UFC (Mixed Martial Arts)

Wedden op Rico Verhoeven vs …

Wedden op Rico Verhoeven kan natuurlijk bij alle top bookmakers in Nederland. De odds zijn momenteel nog niet bekend, omdat er nog geen tegenstander is, maar je kan er vergif op innemen dat deze in het voordeel voor Rico zullen zijn. De bookmakers zijn enorme fan van Rico en deze stelt zelden teleur. Hij zal namelijk niet graag zijn wereldtitel kickboksen afstaan. Ook al staan er heel wat goede zwaargewichten klaar om het te proberen! 

Wanneer je gaat wedden op kickboxen kun je verschillende weddenschappen inzetten. Zo kun je bijvoorbeeld live wedden op winst per ronde, kun je inzetten op een knock-out (en wie er dan ‘out’ gaat natuurlijk) en het aantal rondes dat het gevecht zal duren. Wist je trouwens dat Jack’s Casino de officiële partner is van Glory? 

Meer kickboksen en MMA gevechten

Op de website van Glory vind je alle informatie en statistieken van verschillende vechters en evenementen. Bekijk hier Momenteel staan de komende evenementen gepland:

Glory Rivals 1

Op zaterdag 11 juni zal hier de strijd losbarsten tussen Tavares en Kaouachi. Dit event zal plaatsen in de Hoornse Vaart in Alkmaar.

Glory Collision 4

Zoals eerder benoemd zal Badr hier strijden tegen Alistair Overeem. Het gevecht vindt plaats op zaterdag 8 oktober in het Gelredome, Arnhem.

Wil jij meer weten over het plaatsen van online sportweddenschappen op vechtsporten? Lees verder op onze wedden op MMA pagina voor alle informatie rondom de UFC en Glory.

Related Posts

De sportweek met Harrie (deel 1)

De sportweek met Harrie (deel 1)

Eredivisie Kampioen 2020-2021 Odds

Eredivisie Kampioen 2020-2021 Odds

De sportweek met Harrie (deel 17)

De sportweek met Harrie (deel 17)

Nederland topgroeier in de iGaming

Nederland topgroeier in de iGaming