Home » Blog » Ksa pakt weer organisatoren illegale bingo en loterij aanKsa pakt weer organisatoren illegale bingo en loterij aan

100% tot 100 euro bonus

20 euro free bet

40 euro aan free bets

krijg tot 100 euro!

krijg 20 euro FREE bet

krijg tot 100 euro!

Wederom heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit (de Ksa) van zich doen spreken. Na eerdere waarschuwingen in de wind te hebben geslagen gingen de twee organisatoren van Bingo spellen gewoon door.

In samenwerking met Facebook zijn nu de aanbieders offline gehaald en hebben beide een boete gekregen die kan oplopen tot 35 duizend euro.

Luxury Bingo en BSB Shop organiseerden online op verschillende platformen de illegale spellen wat dus duidelijk niet gewaardeerd werd door de Ksa.

De Ksa treedt met de naderende invoering van de nieuwe online gokwet steeds meer op tegen de alom aanwezige illegale aanbieders. Waarbij ze zich naar eigen zeggen vooral richten op de partijen die door middel van oneerlijk spel de consumenten proberen te benadelen.

Behalve de check op het eerlijke verloop, en of er sowieso wel prijzen zijn gaat het de autoriteit er ook om of er wel de broodnodige belasting wordt afgedragen.

Wil jij een legaal gokje wagen kijk dan eens op deze pagina.

Related Posts

Barnie z’n Baco verkocht?

Barnie z’n Baco verkocht?

5 ton voor Tipico

5 ton voor Tipico

Vooruitblik voetbal weekend 24 t/m 26 september

Vooruitblik voetbal weekend 24 t/m 26 september

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Niet meer gokken bij Unibet na 1 oktober

Nu 20 euro free bet!

NU 20 EURO

FREE BET!

NU 20 EURO FREE BET!