Home » Blog » Europa is weer aan de beurtEuropa is weer aan de beurt

Na al het geweld (letterlijk?) in het afgelopen Nederlandse voetbal weekend mogen de Nederlandse clubs hun kunsten weer aan het Europese publiek gaan tonen.

De UEFA heeft weer een mooi programma in elkaar gedraaid waar het voor de Nederlandse clubs een geluk is dat het bijna allemaal uitwedstrijden zijn. Iedereen weet tenslotte dat het virus welig tiert in de openlucht van de grote Stadions welke dus natuurlijk allemaal leeg moeten blijven.

Woensdag trapt Ajax voor ons Nederlanders af uit bij het Turkse Besiktas, waarbij de Amsterdammers al als nummer 1 geplaatst zijn voor de knock out fase van de Champions League.

PSV neemt het donderdag in de Europa League op tegen Sturm Graz. PSV dat momenteel met nog 2 wedstrijden te gaan op de 3e plaats staat in de groep heeft in deze wedstrijd een goed resultaat nodig tegen de als laatste geplaatste Oostenrijkers om een goede uitgangspositie te krijgen om de groepsfase te overleven.

In de Conference League zijn het de overige 3 Nederlandse teams die aan de bak mogen.
Het reeds gekwalificeerde AZ neemt het in Tsjechië op tegen Jablonec.
Vitesse heeft een uitwedstrijd in Frankrijk op het programma staan. Rennes is de sterke tegenstander. Vitesse dat achter Tottenham momenteel de 3e plaats in de groep bezet zal hier een zware kluif aan hebben.
Als laatste Nederlandse club is het Feyenoord dat een uitwedstrijd speelt in en tegen Praag wat het vliegende seizoen op stoom moet houden, theoretisch gezien hebben de Rotterdammers nog 1 puntje nodig om minimaal als 2e in de groep te eindigen.

Hopen dat de Nederlandse clubs het tot dusverre mooie Europese avontuur weer een mooi vervolg kan geven!

Voor tips en voorspellingen van deze en andere wedstrijden kijk dan op de TOTO voorspellingen pagina.

Related Posts

Twitch probeert gokken te beteugelen door promotie te verbieden

Twitch probeert gokken te beteugelen door promotie te verbieden

De sportweek met Harrie (deel 3)

De sportweek met Harrie (deel 3)

De sportweek met Harrie (deel 12)

De sportweek met Harrie (deel 12)

Hoe werken Bonus Buy slots?

Hoe werken Bonus Buy slots?