Home » Blog » Eredivisie Kampioen 2020-2021 OddsEredivisie Kampioen 2020-2021 Odds

Voorspellingen wie de Eredivisie gaat winnen zijn de laatste jaren niet echt verrassend. Aan het begin van het seizoen zien de Eredivisie Winner odds bij de bookmaker er ongeveer hetzelfde uit. De strijd om het kampioenschap van de Eredivisie gaat traditiegetrouw tussen de 3 grootmachten van het Nederlandse voetbal, Feyenoord, Ajax en PSV, tegenwoordig echter mogen we AZ er toch minimaal ook wel een plaats tussen bedelen. Alhoewel er ieder jaar wel een ander team tussen staat zijn deze 4 ieder jaar wel de favorieten. Wil je op de Eredivisie wedden, dan kan je het beste op één van deze teams je geld inzetten.

Eredivisie Winner Odds Bookmaker

Ajax, AZ, Feyenoord en PSV lijken dit jaar dus weer de grootste kanshebbers voor de titel te zijn, maar in Nederland in het de laatste jaren steeds vaker voorgekomen dat er een outsider zich verrassend mengt in de strijd. Al lijkt die kans dit jaar volgens de bookmakers wat klein.

Screenshot Eredivisie winner odds bij bookmaker

Ajax

Dat Ajax dit jaar weer een belangrijke kandidaat voor de titel is, lijkt wel vast te staan. Ajax kent een prima voorbereiding en lijkt de selectie ook grotendeels op orde te hebben. Kleine tegenvaller is natuurlijk dat sterkhouder Donny van de Beek Amsterdam alsnog gaat verlaten, maar dat verlies is waarschijnlijk goed op te vangen. Daarnaast is het ook de vraag of ze zonder Ziyech kunnen, hij verliet Ajax al eerder dit jaar voor de club Chelsea. Belangrijkste aanwinst voor Ajax dit jaar lijkt Antony te zijn. Ajax kocht hem van São Paolo voor ruim 15 miljoen euro. De Amsterdammers zijn zoals elk jaar weer ruimschoots favoriet, maar je weet het nooit.

PSV

De grote vraag in Eindhoven is natuurlijk of PSV eindelijk weer mee kan doen om de titel. Onder Mark van Bommel presteerde PSV ronduit dramatisch en dat kostte zelfs een oer clubman als van Bommel uiteindelijk zijn baan. Het was daarna nog lang onrustig in Eindhoven. De Duitse trainer Roger Schmidt moet er nu voor zorgen dat PSV het dit jaar beter doet. De bookmakers zetten ze als 2e favoriet neer op het winnen van de Eredivisie Kampioensschaal.

AZ Alkmaar

AZ, volgens de kenners van de wedkantoren de 3e favoriet, heeft hopelijk de kater van het vroegtijdig einde van de Eredivisie weggespoeld. Zoals iedereen nog weet had de club uit Alkmaar op dat moment evenveel punten als Ajax en maakte in jaren niet zo’n goede kans op de schaal. Het is nu de vraag of ze dit jaar weer zo goed kunnen presteren, dat zou erg mooi zijn voor de club uit Alkmaar. Eerder stelde AZ al Europees voetbal zeker na een moeizame overwinning op Viktoria Plzen. Daarnaast maakt de club nu ook nog kans op deelname in de Champions League, met Dinamo Kiev als volgende obstakel. In de strijd om de landstitel zal een drukke Europese tour echter wel z’n tol kunnen eisen.

Feyenoord

Vorig seizoen ging Feyenoord onder leiding van, de bij het Legioen niet bijster geliefde, Jaap Stam niet zo lekker van start en dat kostte de trainer al snel zijn baan. Dick Advocaat werd zijn opvolger, en met hem aan het roer ging het Feyenoord een stuk beter af. Op het moment dat de Eredivisie werd gestaakt stond Feyenoord op de derde plek, niet ver verwijderd van de toppositie. Oer supporter Jan Boskamp meende zelfs dat toen de competitie gestaakt werd de Rotterdammers de titel verdienden. Als je namelijk enkel de wedstrijden onder Dikkie Advocaat meetelt stonden “we” bovenaan, ja ja. Wie weet kan Feyenoord dit jaar – als ze een slechte start eens vermijden – weer meedoen om de titel. Aan de start van het seizoen 4e in de lijstjes bij de bookmakers, maar wie weet kan “Dikkie” een laatste kunstje flikken.

Wie wint de Eredivisie in het seizoen 2020-2021? De bookmakers en Toto hebben een sterk vermoeden dat het Ajax is die aan het einde van de rit weer als winnaar uit de bus komt. Als je wilt wedden op de Eredivisie kan het echter interessanter zijn om je geld op één van de underdogs in te zetten want een verrassende voorspelling kan een grotere winst opleveren.

Related Posts

Las Vegas komt weer tot leven met een recordwinst bij gokken

Las Vegas komt weer tot leven met een recordwinst bij gokken

De beste gokkasten met sport als thema 2024

De beste gokkasten met sport als thema 2024

De sportweek met Harrie (deel 5)

De sportweek met Harrie (deel 5)

Lotto moet 10.000 euro betalen

Lotto moet 10.000 euro betalen