Home » Blog » Beste 3 Apps Om Live Uitslagen Bij Te Houden (Voetbal, Tennis, Darts en Meer)



Beste 3 Apps Om Live Uitslagen Bij Te Houden (Voetbal, Tennis, Darts en Meer)





Waag je regelmatig een gokje op je favoriete sporten bij een online bookmaker? Of ben je simpelweg benieuwd hoe jouw favoriete team of speler presteert in de wedstrijd van vandaag? In dat geval wil je natuurlijk graag op de hoogte gehouden worden van live scores. Een live uitslagen app op je mobiel installeren is de beste oplossing om dit te bereiken.

Niet alleen kan je met een dergelijke app live tennis, darts en/of voetbal scores bijhouden. Je kunt in de meest populaire apps tevens statistieken, opstellingen en andere handige informatie vinden die goed van pas komt als je van plan bent om een weddenschap op een sportevenement te zetten. Hierover later meer.

In deze post nemen we de 3 beste live score apps onder de loep. We bekijken wat de populairste applicaties onderscheid, welke app het snelste liveuitslagen doorgeeft en waar je de beschikbare statistieken, wedstrijdinfo en andere features voor kunt gebruiken.

Waarom een mobiele applicatie voor live uitslagen?

Wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van voetbal live uitslagen van sportevenementen dan kan je natuurlijk een website bezoeken. En voor wedstrijden in de UEFA Champions League de Premier League voldoet het ouderwetse TELETEKST nog prima, maar wanneer je live tussenstanden wilt weten van bijvoorbeeld de Europa League of de kleinere competities is een speciale app voor het bijhouden van live tussenstanden eigenlijk wel een must.

Alle drie de apps die we in deze post bespreken hebben bijvoorbeeld ook allemaal een website waarop je dezelfde informatie en uitslagen kunt vinden die in realtime up-to-date worden gehouden. Ook Google laat vaak direct live wedstrijden informatie zien als je zoekt op een specifieke voetbalwedstrijd die op dat moment gespeeld wordt. Onze ervaring is echter dat je het beste live scores bij kunt houden via een mobiele applicatie.

Je smartphone, en de mobile apps die hierop geïnstalleerd staan, heb je namelijk altijd bij de hand zodat je gewoon je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten terwijl je live op de hoogte gehouden wordt van doelpunten, penalties, kaarten en nog veel meer. Een live uitslagen app heeft altijd de mogelijkheid om push notificaties in te stellen, zodat je op het moment dat een team waar je geld op hebt ingezet scoort direct een notificatie krijgt. Ook kan je op deze manier natuurlijk je favoriete clubs in de gaten houden.

Top 3 live score apps

Het is niet zo moeilijk om een app voor het bijhouden van live scores te vinden. Een simpele zoekopdracht in Google, de Play Store of App Store en je krijgt een hele lijst met opties te zien. De drie meest populaire en daarmee ook de beste live uitslagen apps hebben we uitgebreid getest en hieronder zie je hiervan de resultaten.

1. Flashscore

Flashscore.nl  komt bij ons als nummer 1 uit de test, deze applicatie is klein van formaat in vergelijking met de andere twee applicaties. Dit zorgt voor snellere laadtijden en je hebt niet veel ruimte nodig op je telefoon. Via www flashscore nl kom je meteen bij de Nederlandse afdeling terecht wat natuurlijk erg handig is.

Onze test liet ook zien dat deze applicatie het snelste is met pushmeldingen uitsturen wanneer er wordt gescoord. Tijdens meerdere voetbal weekenden hebben we op alledrie de applicaties dezelfde alerts ingesteld en vaker wel dan niet was www Flashscore nl net iets eerder met het doorgeven van een doelpunt of een andere belangrijke gebeurtenis.

Ook een groot voordeel is dat Flashscore het grootste aanbod aan sporten heeft, waaronder darts, hockey en zelfs tafeltennis. In totaal kan je voor maar liefst 35 verschillende sporten live op de hoogte worden gehouden van uitslagen. Wat veel Nederlanders leuk zullen vinden is de mogelijkheid om ook Formule 1 updates live te volgen op je mobiel. Wanneer je een account aanmaakt kun je snel en makkelijk favoriete teams uit de verschillende bijhouden. Real Madrid tot Volendam uit de Keuken Kampioen divisie maar ook de eredivisie vrouwen behoort inmiddels tot de zeer ruime mogelijkheden.

Voor het simpelweg bijhouden van live uitslagen is Flashscore de beste app. https://www.flashscore.nl/

2. Sofascore

Sofascore heeft iets minder sporten die je live kunt volgen, maar de bekendste sporten en competities zijn wel vertegenwoordigd. Deze app is bij het grote publiek iets minder bekend en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat zij minder lang bestaan.

Toch komt Sofascore op de tweede plek in onze top 3 te staan en dit heeft te maken met de extra functies die zij aanbieden ten opzichte van de concurrenten. Vooral mensen die regelmatig online op sport wedden en hierbij graag een extra voordeel vergaren is deze app een aanrader.

Dit advies heeft vooral te maken met de aanwezigheid van features als het volgen van voetbal voorspellingen van andere gebruikers van de app. Om deze te volgen moet je wel een profiel aanmaken. Verder is er een ‘Dropping Odds’ feature waarmee je naast live quoteringen ook plotselinge veranderingen in de odds die bookmakers aanbieden kunt zien. Door dieper in te duiken wat de reden hierachter is kan je wellicht een goede weddenschap met een goede kans om te winnen vinden.

Voor mensen die graag op sport wedden is Sofascore daarom een aanrader.

https://www.sofascore.com/

3. Livescore

Livescore komt als laatste uit onze test. Dit is op zich vreemd want het is wel de app met de grootste naamsbekendheid als een officiële sponsor van La Liga. Het betekent ook zeker niet dat het een slechte app is. Het is nog steeds de nummer 3 overall. Maar de reden voor de laatste plaats is dat Livescore een stuk minder sporten heeft die je kan volgen. Tevens is een klein nadeel dat de LiveScore app niet in het Nederlands beschikbaar is.

Slechts vijf sporten zijn in de app vertegenwoordigd. Enkel van voetbal, ijshockey, basketbal, tennis en cricket worden live uitslagen doorgegeven. Als je hier als sportliefhebber voldoende aan hebt, dan is er verder niet veel op de applicatie aan te merken.

Door het lagere aantal sporten is de app bijvoorbeeld wel zeer overzichtelijk. Tevens een leuke feature is de nieuwssectie van de app waar je over je favoriete sporten het laatste nieuws kunt lezen.

Wil je een betrouwbare app die overzichtelijk is, dan is Live Score een optie om te overwegen.
https://www.livescore.com/en/

Een live voetbal uitslagen app voor statistieken

Een mobiele app voor live voetbal uitslagen zorgt er niet alleen voor dat jij direct weet wanneer er tijdens een wedstrijd wordt gescoord. Je kan de wedstrijden waar je een weddenschap op hebt geplaatst markeren als favoriet en hierdoor push meldingen op je telefoon ontvangen voor cruciale gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. Zo kan je zien wie er heeft gescoord, een rode kaart heeft gekregen en of dat er een penalty is gemist. Handige informatie als je een weddenschap hebt uitstaan natuurlijk.

De app kan echter ook een voordeel bieden als je nog moet beslissen op welke uitslag je een weddenschap gaat plaatsen. De statistieken die je voor de wedstrijd kunt zien kunnen je namelijk helpen om deze beslissing te maken.

Ranglijsten & resultaten

Voor het plaatsen van je weddenschap is het natuurlijk slim om eerst te kijken waar de clubs staan op de huidige ranglijst en wat hun afgelopen resultaten zijn geweest. Dit is handige informatie om te bepalen wat voor uitslag je kan verwachten voor de volgende wedstrijd.  

Onderling resultaat & thuisvoordeel

Een zeer waardevolle feature van voetbaluitslagen apps is de mogelijkheid om de resultaten van eerder gespeelde wedstrijden terug te kijken. Niet alleen alle belangrijkste wedstrijden maar ook alle onbeduidende vriendschappelijk gespeelde wedstrijden kan je zo allemaal snel en makkelijk terug vinden. Wat is bijvoorbeeld het onderling resultaat van de laatste ontmoetingen tussen de twee teams die elkaar gaan ontmoeten? Welke resultaten heeft een team geboekt in de laatste vijf uit- of thuiswedstrijden?

Ook voor de internationale toernooien zoals de Champions League, de Coppa Italia en de Zuid Amerikaanse beker kun je zo gemakkelijk bestuderen.

Het zijn allemaal factoren die meespelen in het bepalen van je winkansen. Informatie dus die goed van pas komt als je moet bepalen waarop je het beste kunt wedden.

Voor welke sporten zijn liveuitslagen beschikbaar?

Als laatste nog even kort een overzicht voor welke sporten live uitslagen beschikbaar zijn. We kunnen ze natuurlijk niet allemaal opnoemen. De 5 van Livescore staan hierboven vermeldt, maar Flashscore heeft er bijvoorbeeld 35.

Live voetbal scores zijn natuurlijk in alle apps vertegenwoordigd. Dit is vrijwel altijd het eerste scherm dat je te zien krijgt als je de app of website opent. Premier League, Bundesliga, Ligue 1, en de play offs van de meest obscure voetbal competities  zijn naast de Eredivisie live te volgen door op het corresponderende land te klikken.

Live tennis scores zijn ook populair om in realtime te volgen via een app. Alle grand slam toernooien kan je natuurlijk terugvinden en zowel ATP als WTA live scores zijn te volgen via alle drie bovengenoemde applicaties.

Darts live scores zijn ook populair onder Nederlanders. Live darts scores zijn echter alleen in Flashscore en Sofascore vertegenwoordigd. Wanneer je dus op de hoogte wilt worden gehouden van de resultaten van Michael van Gerwen als je een weddenschap op darts hebt uitstaan dan zal je een van deze twee apps moeten downloaden.

Conclusie: Wat is de beste App om live voetbaluitslagen bij te houden

Uit bovenstaande test komt Flashscore als winnaar uit de bus. Natuurlijk kan je met iedere app wel de grote competities als de UEFA Champions League, de Premier League, Ligue 1 en de Nederlandse Eredivisie bijhouden, wanneer dat je enige verwachting is maakt het allemaal niet zoveel uit welke app je gebruikt.

Wanneer de wensen echter wat verder gaan en ook de kleinere competities zoals de Regionale Liga belangrijk voor je zijn waarbij ook de snelheid van de live voetbal tussenstanden een factor voor je zijn heb je volgens ons maar 1 keuze te maken.Flashscore kan het allemaal, werkt snel en wanneer je een account maakt heeft uit vele uitgebreide mogelijkheden om allerlei live alerts in te stellen.

Related Posts

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 10)

De sportweek met Harrie (deel 10)

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets

Eredivisie update na speelronde 3 – Feyenoord ouderwets

Europa is weer aan de beurt

Europa is weer aan de beurt