Home » Blog » De beste bookmaker kiezen



De beste bookmaker kiezen





Voor de meeste mensen gaat het er bij het gokken om welk voetbalteam gaat winnen, na verloop van tijd zal je als gokker ook op andere dingen willen gokken. Krijgt een speler tegen een bepaalde tegenstander vaak een kaart? Komt een team vaak voor maar verzuimd dan te winnen. Vindt je darts ook leuk om op te wedden?

beste nederlandse online bookmaker vinden

Behalve met het gokaanbod zijn er echter meerdere zaken waar bookmakers zich mee kunnen onderscheiden.

In dit artikel zullen we de belangrijkste zaken voor je op een rij zetten. Zodat jij een goede keus kan maken welke uit de vele aanbieders voor jou de juiste is voor het plaatsten van online weddenschappen.

Heeft de bookmaker een licentie?

Eén van de belangrijkste zaken in de online gokwereld is de betrouwbaarheid. Een bookmaker kan kiezen om zich in verschillende landen te vestigen en zo te bepalen aan welke licentievoorwaarden ze moeten voldoen. In Europa wordt die van Malta (MGA) als 1 van de betere gezien maar er zijn er natuurlijk meer. Ze zitten om belastingtechnische reden vaak in mooie zonnige oorden.

Waar wil je op inzetten?

Hoewel er bij iedere bookmaker het natuurlijk mogelijk is om op allerlei voetbalwedstrijden in te zetten zijn er voor de wat kleinere sporten per bookmaker wel degelijk verschillen. Voor wedden op paarden kom je vaak uit bij de Engelse bookies, voor Handbal zijn de Duitse bookmakers beter en met Formule1 ben je vaak het beste af voor de wedkantoren die zich richten op de Nederlanders.

Bekijk dus voor je een account aanmaakt even het aanbod. Verschillende bookmakers hanteren namelijk verschillende quoteringen, hoe hoger de quotes – ook wel odds genaamd, hoe hoger jouw mogelijke winst. Zoek dus een bookmaker die hoge odds hanteert, dit is de makkelijkste winst die je op voorhand kunt pakken!

Is er een goede welkomstbonus?

De meeste online bookmakers geven een mooie welkomstbonus aan nieuwe klanten, wanneer je toch lid wilt worden van één of meerdere bookmakers waarom niet gebruik maken van die dikke bonussen?

Stort 100 krijg 100 extra, wordt lid en krijg een gratis weddenschap? Het is allemaal mogelijk. Bekijk voor een mooi overzicht, onze lijst met bookmaker bonussen. Betrouwbaar want door ons getest!

In de lijst kan je snel zien welke aanbieder van weddenschappen welke bonus en aan wat voor voorwaarden je moet voldoen, erg handig dus.

Wil je vanaf je mobiel inzetten op wedstrijden?

Natuurlijk kan je bij de meeste bookmakers prima inzetten op je telefoon maar wanneer je enkel en alleen via je mobiel inzetten plaats is het wel zo handig een bookmaker te kiezen die een fijne mobiele app heeft, dit gaat vaak net wat sneller toch? Check daarom ook eens welke van de bookmakers een goeie app heeft, ook geven de verschillende bookmakers soms een leuke bonus voor mensen die via de app inzetten op sportweddenschappen.

Hoe makkelijk is het om geld te storten?

Je verwacht het misschien niet maar soms kan het een ware opgaaf zijn om je geld bij een bookmaker te storten, niet iedere Nederlander heeft een creditcard of wil deze zomaar online gebruiken.

Bekijk voor je je aanmeldt even wat de stortingsmogelijkheden zijn, iDeal, of de Duitse varianten Klarna en Sofort zijn erg makkelijk, Ook Trustly en Skrill wordt veel aangeboden, er zijn er zelfs waar je met Bitcoins kunt storten.

Hoe kan je winst uitbetalen?

Het belangrijkste van wedden op sport is natuurlijk of de bookmaker je winst ook weer snel en veilig op je rekening terugstort.

Bekijk daarom ook altijd hoe lang ze er over doen, of ze kosten rekenen is ook belangrijk, er zijn er die een groot deel van de uitbetaling achter houden als administratie kosten!

De belasting op de winst wordt bij de Nederlandse TOTO vanzelf ingehouden, bij alle overige aanbieders zul je dit zelf moeten opgeven.

Lees de reviews!

Iedere bookmaker weet inmiddels wel waar de gebruiker naar op zoek is en zal dus de hemel beloven, een mooie welkomstbonus, free bets en meer geweldige acties!

Er is echter geen betere beoordeling dan een gezamenlijk oordeel, lees dus de reviews van wat andere gebruikers hebben ervaren of deze gouden bergen.

Er zijn genoeg aanbieders, dus wees kieskeurig.

Reviews? Kan dat niet sneller?

Wanneer je op zoek gaat zijn er honderden review sites waar dus duizenden reviews staan, zelf als onervaren Nederlandse gebruiker er 1 uitzoeken is dus erg veel werk.

Wij helpen je echter door je een lijst te geven met betrouwbare bookmakers Nederland, ook geven we de verschillen aan in welkomstbonussen, free bets, betaal opties en het wedaanbod.

Eenieder op deze lijst is betrouwbaar maar het is aan jou de bookmaker te kiezen welke voor jou de juiste partner is!

Related Posts

La Liga Kampioen Odds Seizoen 2020-2021

La Liga Kampioen Odds Seizoen 2020-2021

De sportweek met Harrie (deel 17)

De sportweek met Harrie (deel 17)

Eredivisie Kampioen 2020-2021 Odds

Eredivisie Kampioen 2020-2021 Odds

Vooruitblik midweekse voetbal ronde 22 t/m 24 september

Vooruitblik midweekse voetbal ronde 22 t/m 24 september