Home » Blog » 1600 mensen bannen zichzelf van gokken



1600 mensen bannen zichzelf van gokken





Sinds 1 oktober is het in Nederland mogelijk om legaal online te gokken. Eén van de voorwaarden waar de licentiehouders zich aan dienen te houden in het doen aan het houden van toezicht of mensen geen problematisch gedrag vertonen.

Ook kunnen Nederlandse consumenten zichzelf aanmelden bij het Centraal register uitsluiting kansspelen (Cruks), sta je hierin dan moeten de aanbieders het die consumenten onmogelijk maken om een account te maken of te spelen

Sinds het ingaan van de nieuwe wet hebben zich al 1600 mensen in geschreven in het register. Wanneer iemand zichzelf uitslaat kan die persoon een periode aangeven maar het gaat om een minimum van 6 maanden. Ook familie of vrienden kunnen mensen waarvan zij vinden dat er problematisch gedrag vertoond wordt aanmelden bij het register, waarbij die aanvraag natuurlijk wel getoetst zal worden om misbruik en pesterijen tegen te gaan.

Sinds de invoering van de nieuwe wet zijn er menig kinderziektes voorgekomen waardoor het allemaal nog niet soepel loopt maar inmiddels weet de probleem gokker het loket dus toch al goed te vinden.

Wil jij meer weten over gokken en de problemen die er door kunnen ontstaan kijk dan eens hier.

Related Posts

Update Europees Voetbal

Update Europees Voetbal

De sportweek met Harrie (deel 13)

De sportweek met Harrie (deel 13)

Vooruitblik Voetbal Weekend 27 aug

Vooruitblik Voetbal Weekend 27 aug

Bonussen bij wedden op sport? Let op de voorwaarden

Bonussen bij wedden op sport? Let op de voorwaarden