Home » Bookmaker Bonus » Welkomstbonus

Welkomstbonus: wat is het & hoe werkt het?

Ben je van plan te beginnen met het online wedden op sport? Dan begint je avontuur bij een bookmaker. Deze online wedkantoren hebben natuurlijk maar al te graag dat je bij hun wedkantoor een sportweddenschap afsluit. Dat willen ze zo graag dat ze zelfs bereid zijn leuke bonussen weg te geven als je voor hun kiest, ook wel bekend als welkomstbonussen.

Dankzij de opkomende concurrentie worden deze welkomstbonussen steeds aantrekkelijker, maar wat zijn het eigenlijk? En hoe werkt zo’n welkomstbonus? Benieuwd naar deze antwoorden? Lees dan zeker verder. Wij gaan je van A tot Z uitleggen wat een welkomstbonus is en hoe het werkt!

Wat is een welkomstbonus?

Een welkomstbonus is een soort van cadeautje van een online bookmaker wanneer je hebt gekozen voor hun wedkantoor. In veel gevallen bestaat een welkomstbonus uit een geldbedrag van bijvoorbeeld 5 tot 20 euro of uit een aantal gratis spins. Het fijne van deze welkomstbonussen is dat je hiermee eigenlijk gratis en zonder risico kunt wedden. Weliswaar kleinschalig, maar je kunt er zeker een leuk geldbedrag mee winnen. En dat met gratis geld!

Hoe werkt een welkomstbonus?

Een welkomstbonus is dus een soort van beloning van een online bookmaker wanneer je voor hun kiest, maar hoe werkt een welkomstbonus dan? Dat gaan we je uitleggen. Laten we beginnen met hoe je in aanmerking komt voor een welkomstbonus. Dit is gelukkig niet zo lastig. In vrijwel alle gevallen dien je alleen een account aan te maken bij de desbetreffende bookmaker om de welkomstbonus te ontvangen.

Of je geld moet storten of niet hangt af van de soort welkomstbonus. Er zijn namelijk over het algemeen drie soorten welkomstbonussen: een stortingsbonus, free spins en een no deposit bonus. Ook hanteren bookmakers hun eigen voorwaarden. Wil je precies weten hoe hun welkomstbonus werkt? Lees dan hun voorwaarden goed door.

Soorten welkomstbonussen

Zoals aangegeven bestaan er drie soorten welkomstbonussen. Benieuwd naar hoe deze drie verschillende soorten welkomstbonussen werken? Wij behandelen ze stuk voor stuk voor je!

Stortingsbonus

Wanneer je je aanmeldt bij een online bookmaker dan kun je een welkomstbonus ontvangen in de vorm van een stortingsbonus. Zoals de naam wellicht al verklapt krijg je bij deze welkomstbonus een bonus over je storting. Deze bonus wordt vaak aangeduid met een percentage. Is jouw stortingsbonus bijvoorbeeld 50% en stort je 100 euro? Dan ontvang je 50 euro aan bonus van de online bookmaker.

Free spins

Een andere vorm van een welkomstbonus zijn free spins. Deze gratis spins kun je zien als gratis speelrondes. Je zet namelijk geen geld in, maar kan wel meespelen en dus geld verdienen! Elke bookmaker hanteert zijn eigen voorwaarden bij free spins. Je kunt free spins dan ook niet overal inzetten. Lees dus vooraf de voorwaarden.

No deposit bonus

Misschien wel de meest populaire welkomstbonus is de no deposit bonus, oftewel de bonus zonder storting. Zoals de naam verklapt hoef je bij deze welkomstbonus geen geld te storten. Je krijgt bijvoorbeeld 5 tot 20 euro van de bookmaker waarmee je kunt beginnen met wedden! Je hoeft alleen maar een account aan te maken bij de online bookmaker om in aanmerking te komen voor de no deposit bonus. Meer weten over de no deposit bonus?

Voorwaarden welkomstbonus

Elke online bookmaker is verplicht voorwaarden te stellen aan de welkomstbonussen die zij hanteren. In deze voorwaarden staat bijvoorbeeld hoe lang de bonus geldig is, wat het maximum of minimum bedrag is en waar je de bonus voor kunt gebruiken. Elke bookmaker hanteert wel zijn eigen voorwaarden. Wil je dus gebruik maken van een welkomstbonus bij een bookmaker? Lees vooraf goed de voorwaarden!

Meer bookmakers bonussen

Wanneer je wilt beginnen met wedden op sport dan kun je onwijs veel bonussen en promoties vinden van bookmakers die maar al te graag willen dat je voor hun wedkantoor kiest. Door de grote concurrentie worden deze bonussen steeds aantrekkelijker. Zo kun je veel verschillende soorten bonussen vinden bij online bookmakers, zoals een free bet, welkomstbonus en nog veel meer. Benieuwd naar alle populaire soorten bonussen?

Welkomstbonussen bij de beste bookmakers van Nederland

Wil je beginnen met wedden op sportwedstrijden en klinken die welkomstbonussen wel interessant? Begrijpelijk! Met een welkomstbonus kun jij gratis geld gebruiken en echt geld verdienen. Dat geheel zonder risico! Wil je gebruik maken van een welkomstbonus bij een betrouwbare bookmaker? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste bookmakers van Nederland. Hier kun je veilig en zorgeloos online wedden op onwijs veel verschillende sporten!

Wil jij het wedden op sport bij een online bookmaker beginnen met een extra voordeel? Bekijk dan ons bookmaker bonussen overzicht.