Home » Review: B-Bets

Review: B-Bets

B-Bets staat bekend om zijn scherpe quotes en ruime spelaanbod. Je kunt bij B-Bets terecht om te wedden op wedstrijden van onder meer de volgende sporten: voetbal, American football, basketbal, handbal, tennis, darten en rugby. Naast de reguliere sporten zijn er ook quotes voor wedstrijden uit virtuele competities en de nieuwste e-sports. Verderop meer informatie over de sporten. Maar eerst leggen we alles uit over de welkomstbonus.

b-bets logo

Maximale bonus:
€ 100

Percentage:
100%

Wagering requirement:
8x storting en bonus 

Minimale odds:
1.80

Tijdslimiet:
30 dagen

Minimum storting:
€ 20

Bonuscode:
n.v.t.

Stortingsmethodes:
Creditcard
Sofort
Klarna
Skrill
Neteller
Paysafecard

Licenties:
Malta

B-Bets Bonussen

Alle nieuwe spelers krijgen een 100% match bonus bovenop hun eerste storting. Het bedrag dat jij stort wordt dus verdubbeld door B-Bets. De welkomstbonus is maximaal € 100. Dus als je bijvoorbeeld de eerste keer € 150 stort, dan ontvang je een bonus van € 100. Jouw bonus geld kun je niet meteen opnemen. Het is de bedoeling dat je het gebruikt om mee te wedden.

Het hele bedrag moet je namelijk acht keer rondspelen voordat je winsten kunt opnemen. Dus zowel het bedrag dat je aan bonus ontvangen hebt, als het bedrag dat je gestort hebt. Alleen quotes van 1.8 of hoger en quotes met drie of meer uitkomsten, tellen mee voor deze rondspeelvoorwaarde.

b-bets banner sport

Stortingsmethodes

Een groot voordeel van wedden bij B-Bets zijn de vele mogelijkheden om geld te storten en op te nemen. Je kunt betalen met een credit card of met een online wallet zoals Skrill. Mocht je die niet hebben, kun je apps als Sofort en Klarna gebruiken voor een veilige internationale bankoverschrijving.

Klarna is een soort iDeal. Maar dan beter. Ten eerste omdat het me Klarna veilig overschrijvingen maakt in andere Europese landen. En ten tweede omdat je kunt kiezen wanneer je het bedrag betaalt. Dat kan meteen zijn, op een later moment of in stukjes.

Kanspelaanbod

Wij vinden het spelaanbod van B-Bets erg ruim. Je kunt niet alleen wedden op wedstrijden uit grote competities als de Eredivisie, Spaanse La Liga, Engelse Premier League en Duitse Bundesliga. Maar ook op wedstrijden uit de Amerikaanse NFL, NBA, MLS en NHL. Waar jij ook van houdt, er zijn altijd scherpe quotes te vinden om veel geld te winnen.

Op de avonden dat er geen wedstrijden zijn, kun je wedden op wedstrijden uit virtuele competities of op e-sports. Populair zijn de wedstrijden van virtueel voetbal en van League of Legends, Overwatch en StarCraft.

Licentie

Het B-Bets online bookmakers kantoor wordt gereguleerd door de Malta Gaming Authority (MGA). Daarom weet je als gokker dat het een veilig en betrouwbare bookie is. Jouw persoonlijke dat zijn veilig en je hebt een eerlijke kans om geld te winnen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het voorkomen van gokverslavingen.

Bijzonderheden van deze bookmaker

B-Bets is een bookmaker met een ruim aanbod van reguliere wedstrijden en van wedstrijden in virtuele competities. Er is daarom elke dag volop keuze uit quotes. De virtuele competities zijn net zo spannend als de reguliere sport competities. Ook e-sports als Dota 2 winnen aan populariteit onder de gokkers. Dankzij dit gevarieerde aanbod, zul jij je niet zo snel vervelen bij B-Bets.

Onze conclusie: B-Bets

Wij hebben met veel plezier gewed bij B-Bets. En we hebben ook aardig wat euro´s weten te winnen. B-Bets helpt nieuwe spelers goed op weg met de 100% welkomstbonus van € 100. De rondspeelvoorwaarden zijn soepel. Het is dus een bonus die jou echt geld op gaat leveren.

Het aanbod van sportwedstrijden is erg gevarieerd. Van voetbal en tennis tot bekende Amerikaanse competities als de NBA en NFL. Er zijn altijd veel scherpe en innovatieve quotes te vinden, voor zowel de echte sportcompetities als de virtuele. Kortom, B-Bets is een top bookmaker.

Bekijk hier de lijst met beste bookmakers

Nu 20 euro free bet!

NU 20 EURO

FREE BET!

NU 20 EURO FREE BET!